10
Lun, Dec
39 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

Steaua București a învins la limită echipa turdeană Potaissa Turda, cu scorul de 21-22 (9-10). Meciul a contat pentru prima etapă a Campionatului Ligii Naționale la handbal masculin.

După un început ezitant, echipa condusă de Horațiu Gal a reușit să reducă din avansul oaspeților, stabilind scorul la pauză la doar un gol diferență. Din păcate pentru turdeni, ai căror susținători au umplut, ca de obicei, Sala de Sport „Gheorghe Bariţiu”, jocul s-a derulat după aceleași coordonate și în repriza secundă, scorul final fiind tot la un singur gol diferență, 21-22.

Cel mai bun marcator al partidei a fost, cu 8 goluri înscrise, Alexandru Asoltanei, împrumutat pentru acest sezon de la Dinamo București, care confirmă, așadar, că oficialii turdeni s-au orientat bine când au încheiat înțelegerea cu clubul bucureștean.

Potaissa Turda va juca meciul următor tot pe teren propriu cu HC Odorhei.

-----------------

Vezi aici 20 de fotografii de la meci: http://turdainfo.ro/index.php/galerii-foto/167-photos/12042-potaissa-turda-steaua-bucuresti-21-22-9-10

 

 

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh