10
Lun, Dec
39 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

Flaviu Sâsâeac, președintele celor de la AHC Potaissa Turda, a postat pe Facebook câteva rânduri, menite să dea o lecție celor care, în urmă cu câteva luni acuzau echipa turdeană de meciuri trucate, ajunși acum, la rândul lor, în zona suspiciunilor legate de casele de pariuri.

Iubitorii handbalului știu că prima etapă a Ligii Naționale de handbal masculin a produs câteva surprize, unele chiar mari. Vasluiul a învins CSM București iar HC Dobrogea Sud Constanța a trebuit să se recunoască învinsă pe teren propriu de CSU Suceava!

Iată ce a consemnat Flaviu Sâsâeac referitor la acest subiect: ”Cu doar cateva luni in urma o manea nereusita improsca cu noroi asupra performantei imense obtinuta de ai nostri prin ocuparea locului 2 in sezonul regulat, in timp ce milioanele de euro nu au reusit a se cocota mai sus de locul 3. S-a incercat atunci mistificarea performantei noastre si aruncarea ei in zona de suspiciune din tenebrele lumii pariurilor si a blaturilor doar pentru a justifica o nereusita manageriala la acel moment, cand purcoiul de bani parea ca merge pe Dâmbovita in jos. Ei bine, iata ca roata s-a invartit cu repeziciune si rezultatul preamaritei 'grande squadra' a fost aruncat cu atat de mare usurinta in zona prezumtiei de vinovatie a jocurilor de culise din lumea pariurilor pe meciuri aranjate spre a se obtine profituri mari pe sume pariate pe outsideri. Nu cred defel ca aceste meciuri au fost trucate! Sunt convins ca au fost blocate din cauza ca s-au pariat sume mari pe victoria la handicap a favoritelor lucru care,daca se materializa, ar fi adus pierderi mari caselor de pariuri. Cred 100% in corectitudinea lui Rudi Stanescu, Istva Gyori si cred ca de aceasta data chiar si Bogan Vasiliu a fost corect si a creat conditii ideale ca echipa Csm-ului sa castige. Stiu cata ambitie au cei trei manageri in a se bate pentru performanta si stiu cat de greu le-a picat celor doi care au pierdut cu echipe mai slab cotate pe hirtie. In acelasi timp nu trebuie stearsa cu acel burete, ce lasa urme de indoiala, reusita imensa a unor antrenori precum Sandu Iacob sau Adi Chirut care au facut minuni in acest weekend cu echipele lor cotate cu sanse mici. In ciuda orgoliilor personale, trebuie sa ramanem uniti si nu trebuie sa lasam umbre murdare sa acopere lupta de a readuce handbalul masculin inapoi in lumina marii performante!”, a considerat necesar să-și spună opinia Falviu Sâsâeac, președintele AHC Potaissa Turda.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh