16
Ma, Apr
13 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sportul si miscarea  sunt activitati recomandate  oricarei persoane, indiferent de varsta. Insa una dintre categoriile pentru care ar trebui sa prezinte interes maxim o reprezinta copiii.

Sportul imbunatateste calitatea vietii acestora si ii disciplineaza inca de la varste fragede. Copilul isi formeaza un grup de prieteni cu interese si valori comune. Sportul reduce sansele ca acestia sa dezvolte obiceiuri periculoase, precum fumatul sau consumul de alcool.  De asemenea, copiii ce practica sporturi inteleg mult mai usor ce inseamna sa castigi sau sa pierzi si faptul ca pentru a castiga trebuie sa muncesti din greu alaturi  membrii echipei. De aceea, mai tarziu in viata, se vor integra mult mai usor si vor face tot posibilul pentru a fi cei mai buni.

Sportul dezvolta capacitatile mentale, gandirea strategica si cea matematica. E distractiv si amuzant, ne ocupa timpul si prezinta beneficii multiple pentru corp si minte.

Rotary Club Campia Turzii sustine performanta! Performanta este intr-o legatura directa cu munca. Nimeni nu poate atinge performanta maxima fara a depunde efort si fara a indrazni sa aiba vise mari pe care sa-si doreasca sa le indeplineasca. Ca sa realizam ceea ce ne-am propus  trebuie sa facem progrese în fiecare zi pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

Suntem de parere ca toata lumea ar trebui sa aiba un scop sau un vis pe care sa-si doreasca sa il indeplineasca pentru a beneficia de o viata fara incertitudini si de aceea noi Rotary Club Campia Turzii vom fi alaturi de voi pentru sustinerea performantei !

Rotary Club Campia Turzii a initiat, dezvoltat si sprijinit financiar o serie de proiecte, toate in folosul comunitatii. Si de aceasta data prin fondurile obtinute vom contribiu la realizarea unui cabinet medical cu consultatii gratuite in beneficiul concetatenilor nostri cu dificultați materiale. Va asteptam sambata 27 ianuarie 2017  , in numar cat mai mare sa descoperim beneficiile inotului asupra organismului. Sa refacem rezervele de sensibilitate si sa fim acolo , prezenti, pregatiti sa oferim ajutor si sa intindem mana oricui are nevoie.

Mulțumim pe această cale partenerilor nostri Clubul Sportiv Delfinii Turda si Salina Turda Durgau SA, care pentru al doilea an consecutive sunt alaturi de noi in acest demers

Va multumim si va dorim multa sanatate!

Membrii Club Rotary Campia Turzii

 

PROGRAM EVENIMENT ȘI INFORMAȚII

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh