26
Vi, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 20-22 aprilie, Sala Sporturilor Târgoviște a găzduit Campionatul Balcanic de Karate WUKF. O competiție de anvergură, la startul căreia s-au aliniat peste 800 de participanți din șapte țări ale spațiului balcanic.

Deja cunoscuta karateka turdeană Maria Simina Morar, dublă campioană europeană la kumite și dublă vicecampioană europeană la kata în 2016, dublă campioană europeană și dublă vicecampioană europeană la kumite și kata, s-a clasat de trei ori pe cea mai înaltă treaptă la competiția balcanică, la kata  individual - locul 1, kata echipe - locul 1, kumite rotativ - locul 1, ceea ce o face dublă campioană balcanică la kata și campioană balcanică la kumite rotativ.

Aceeași micuță mare sportivă cu care ne mândrim, participase, în perioada 24-25 martie la Campionatul National pentru copii, Karate, WUKF desfășurat la Sighișoara. Și acolo participarea a fost numeroasă, nu mai puțin de 680 de copii disputându-și titlurile și medaliile puse în joc.

Maria Simina Morar a obținut la Sighișoara următoarele rezultate: kata  individual - locul 1, kata echipe - locul 1, kumite individual - locul 3 și kumite rotativ - locul 3. Sportiva turdeană, legitimată la C.S. Politehnica Cluj-Napoca și antrenată de sensei Kerekes Eva-Eniko, a devenit dublă campioană națională la kata.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh