19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Declarații date în data de 14 iunie 2017, la reunirea lotului echipei de handbal Potaissa Turda, în vederea pregătirii noului sezon.

 „Unul din gândurile pentru noul sezon este de a încerca să ajungem, din nou, în finala Cupei Challenge, unde suntem angrenați. Totodată, referitor la obiectivele pentru noul sezon, ne dorim calificarea în Play Off, celelalte echipe s-au întărit foarte tare”, declara Flaviu Sâsâeac, președintele AHC Potaissa Turda, înainte de începerea actualului sezon.

„Ați reușit niște performanțe deosebite pentru municipiul Turda dar noi suntem ambițioși, toți, și să dea Dumnezeu să reușim performanțe și mai și în sezonul care urmează. Eu sunt optimist, voi sunteți refăcuți și sper că vom face performanțe în continuare. Eu vă felicit încă o dată și cred că v-am creat cele mai bune condiții pentru a desfășura activitatea și, pe măsură ce apar alte probleme încercăm să ne mobilizăm și să vă oferim tot ce se poate ca să meargă treaba bine. Mult succes!”, le-a spus, tot atunci, primarul Cristian Matei sportivilor și staff-ului.

Venind în prezent, constatăm că vorbele rostite atunci nu erau nici aroganță, nici propagandă, ci vorbe transformate în adevăr de oameni care-și cunosc meseria. După ce Potaissa Turda a fost prima echipă calificată în semifinalele Ligii Naţionale de handbal masculin, după 2-0 în sfertul de finală cu Dunărea Călăraşi, iată că turdenii au trecut de islandezii de la IBV Vestmannaeyjar.  Dubla manșă din semifinalele Cupei Challenge a programat prima întâlnire pe tărâmul nordicilor, unde Potaissa s-a înclinat în fața valoroșilor handbaliști din arhipeleagul din sudul Islandei cu scorul final de 28-31.

În meciul de aseară, care a putut fi urmărit pe TVR și TVR HD, turdenii au reușit să întoarcă rezultatul, învingând la patru puncte diferență, 28-24, scor consemnat de tabela de scor la finalul partidei disputată în „vulcanul” de pe Arieș. Cu scorul general de 56-55, AHC Potaissa Turda face istorie calificându-se pentru a doua oară, consecutiv, într-o cupă europeană. În plus, Potaissa Turda este a treia echipă din România care a ajuns, în acest sezon competițional, în fazele finale ale cupelor europene, după CSM Bucureşti, în turneul Final Four al Ligii Campionilor, şi SCM Craiova, în finala Cupei EHF, însă singura reprezentantă a handbalului masculin românesc.

Potaissa Turda va întâlni, la jumătatea lunii mai AEK Atena, un adversar despre care specialiștii spun că este mai accesibil decât cel întâlnit anul trecut, în finala Cupei Challenge la handbal masculin.

Succes sportivilor turdeni în ciocnirea cu grecii și felicitări inimoșilor suporteri din sala Gheorghe Barițiu!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh