19
Vi, Apr
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean ne anunță printr-un comunicat de presă că a premiat echipele de fotbal CFR Cluj - Campioana Ligii I, „U” Cluj - promovată în Liga II, Olimpia Cluj - campioana României la fotbal feminin pentru a 8-a oară consecutiv, și, nu în ultimul rând Potaissa Turda - câștigătoarea competiției europene Cupa Challenge EHF la handbal masculin. Bineînțeles că Alin Tișe s-a pozat cu cei pe care i-a premiat, gestul Consiliului Județean fiind, deocamdată, unul pur onorific, însă există și promisiunea alocării unor sume de bani pentru recompensarea rezultatului istoric obținut de echipa turdeană. 

Iată comunicatul de presă: „Vineri, 15 iunie 2018, Primăria municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj au organizat, la Casino Centru de Cultură Urbană Cluj din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, ceremonia de premiere a echipelor sportive din Cluj-Napoca ce au obținut rezultate remarcabile în sezonul competițional 2017-2018.

Suntem extrem de mândri de faptul că, la Cluj, avem asemenea echipe și sportivi de mare valoare, care ne reprezintă cu succes și ne fac cinste atât în țară, cât și în plan internaţional. Performanțele de excepție obținute îi transformă în veritabili ambasadori ai Clujului. În ceea ce ne privește, vom continua să sprijinim sportul, atât cel de performanță cât și cel de masă”, a declarat domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În cadrul acestei festivități, cele două instituții publice au premiat echipele clujene de fotbal care au obținut performanțe notabile, aducând acasă mai multe trofee. Campionii care au adus titluri de excepție în Cluj-Napoca, Oraș European al Sporturilor 2018, sunt:

-          Echipa de fotbal FC Universitatea Cluj, care a reușit a doua promovare, în tot atâția ani, în urma câștigării, fără drept de apel, a celei de-a 5-a serii din liga a III-a;

-          Echipa de fotbal feminin a clubului Olimpia Cluj-Napoca, ce a obținut al 8-lea titlu consecutiv de campioană a României. Odată cu acest triumf, Olimpia Cluj-Napoca scrie istorie în fotbalul românesc, nicio echipă feminină sau masculină neavând un astfel de palmares;

-          Echipa de fotbal CFR 1907 Cluj, care a obținut un nou titlu de campioană, cel de-al 4-lea la cel mai înalt nivel competițional din istoria clubului, urmând ca în sezonul 2018-2019 să se lupte pentru un loc în cea mai importantă competiție la nivel de cluburi din Europa, UEFA Champions League.

Nu în ultimul rând, având în vedere faptul că sfera de competență a forului administrativ județean acoperă întreg județul, Consiliul Județean Cluj a premiat și performanța echipei turdene de handbal masculin, Asociația Handbal Club POTAISSA Turda,câștigătoare, în premieră, a Trofeului „EHF Challenge Cup”.

 

P.S. Felicitări celor care au făcut poza, reușind să-l ascundă pe fostul lider PSD Cluj, Remus Lăpușan. Chiar așa, ce merit are acesta în performanța obținută de turdeni sau în decizia lui Tișe de a-i premia!?foot-in-mouth

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh