19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Local al Municipiului Turda întrunit în ședința ordinară din data de 14 august 2018, a adoptat proiectul de hotărâre privind aprobarea cheltuielilor pentru organizarea, în parteneriat cu Asociația Handbal Club Potaissa Turda a primului tur al Cupei EHF.

Dubla manșă în compania formației Futebol Club de Porto se va desfășura în 2 septembrie în orașul lusitan și 8 septembrie, returul, la Turda. Pentru suportarea cheltuielilor, conducerea Asociației Handbal Club Potaissa a propus Municipiului Turda un parteneriat. Citește mai multe aici

Potaissa Turda va juca în Cupa EHF cu FC Porto și propune un parteneriat cu Municipiul Turda pentru organizarea dublei manșe

Practic, aleșii locali au aprobat „alocarea de la bugetul local al municipiului Turda, pe anul 2018, capitolul ”Cultura, recreere, religie” a sumei de 70.000 lei in vederea organizarii primului tur al Cupei EHF in parteneriat cu Asociatia Handbal Club Potaissa Turda”. Protocolul, prevăzut în anexa la hotărâre, stipulează următoarele obligații ale părților:

l . Municipiul Turda va aloca suma de 70.000 de lei, pentru acoperirea cheltuielilor de transport, cazare, masa si barem oficiali (delegat EHF si arbitri) cazare/masa/transport oficiali, enumerarea fiind enuntiativa si nu limitativa, reprezentand contributia acestuia la organizarea si desfasurarea primului tur al Cupei EHF in dubla mansa, in datele de 2 septembrie respectiv 8 septembrie 2018.

  1. Asociatia Handbal Club Potaissa Turda va suporta din buget propriu remuneratia echipei, premierea sportivilor, promovarea evenimentului, protocol, organizare partide si diferentele de la cheltuielile de transport, cazare masa, baremuri oficiali.
  2. Asociatia Handbal Club Potaissa Turda va mentiona sprijinul Primariei si Consiliului local al Municipiului Turda, atat anterior cat si ulterior desfasurarii evenimentului, in toate materialele de promovare si in comunicatele mass-media, precum si pe tot parcursul desfasurarii activitatilor sportive.
  3. Asociatia Handbal Club Potaissa Turda va promova imaginea municipiului Turda in mass media (TV, ziare on line, radio), pc echipamentul sportiv prin imprimare, in sala de sport prin afisarea de bannere, pe site-ul oficial al clubului, pe pagina de facebook a clubului, in interviurile acordate presei de catre membrii clubului (sportivi, antrenori, conducere).
  4. Ambii parteneri vor asigura o colaborare eficienta si constanta intre parti, in vederea desfasurarii in bunc conditii a activitatilor anterior mentionate.”

 

Contribuția municipiului Turda la parteneriat, în valoare de 70.000 de lei, ar acoperi puțin mai mult de jumătate din necesarul estimat la 130.000 de lei pentru organizarea celor două meciuri. Reamintim că AHC Potaissa Turda este deținătoarea Cupei Challenge EHF și se află la prima participare în Cupa EHF, o competiție mai puternică și mai prestigioasă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh