29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

  • Echipele care au urcat pe podium au fost premiate de partenerii principali al competiţiei, E.ON România şi Delgaz Grid;

 

  • Indiferent de locul ocupat în clasament, fiecare echipă a primit un set de mingi de fotbal; 

 

Fluier de final pentru prima serie a Cupei E.ON Kinder 2018, unul dintre cele mai puternice turnee de profil din România. Ajunsă la a XII-a ediţie, competiţia organizată cu sprijinul E.ON România şi Delgaz Grid de către A.C.S. Kinder şi Sport Life a adus spectacolul fotbalului pe arenele din Tîrgu Mureş, peste 200 de partide fiind disputate în seria I a turneului, în această săptămână.  

 

Câştigătorii trofeelor şi premiilor Cupei E.ON Kinder 2018, juniorii din echipele Academia U Luceafărul Cluj şi Chelsea Bucureşti, au fost premiaţi în cadrul festivităţii de decernare a premiilor care a avut loc vineri, 24 august, la Tîrgu Mureş, fiecare primind echipamente de fotbal şi mingi Erima. Echipele de pe locurile doi şi trei au primit câte 15, respectiv 10 mingi.

 

Toţi ne dorim să avem un fotbal puternic. Pentru aceasta este nevoie să se pună un accent pe dezvoltarea tinerelor talente, începând de la vârste fragede. A.C.S. Kinder doreşte ca prin organizarea acestor turnee pentru copii să promoveze fotbalul pentru copii şi astfel să ajute la revigorarea acestui sport. Felicitări câştigătorilor şi tuturor participanţilor precum şi celor care au făcut posibil să avem un astfel de turneu la Tîrgu Mureş”, declară Pop Lupu Coriolan, preşedintele A.C.S. Kinder.

 

Doresc să-i felicit pe toţi aceşti copii minunaţi care au pus în joc toată energia şi talentul lor pentru a ne oferi un spectacol de fotbal pe cinste. Dăruirea şi pasiunea lor este emoţionantă, iar noi suntem bucuroşi să fim parte a turneului şi să sprijinim viitoarea generaţie de campioni. Ne punem speranţa în ei, să performeze şi să ajungă să joace la cluburi puternice, pe marile arene ale lumii. Spectacolul nu s-a încheiat, vă aşteptăm în tribune pentru a-i încuraja pe copiii din seria a 2-a. Suntem la fel de nerăbdători ca şi ei să înceapă meciurile”, a declarat Raluca Şandru, director Divizie E.ON Servicii Clienţi.

 

La finalul seriei întâi, clasamentul Cupei E.ON Kinder 2018 arată astfel:

 

CATEGORIA 2006

 

GOLGHETER – Andrei Badea, Viitorul Argeş

 

LOCUL 1 – Academia U Luceafărul Cluj

LOCUL 2 – CSA Steaua Bucureşti

LOCUL 3 – Interstar Sibiu

 

CATEGORIA 2008

 

GOLGHETER –- Eneas Horvat şi Ioo Edvin, Academia U Luceafărul Cluj

LOCUL 1 - Academia U Luceafărul Cluj

LOCUL 2 – Junior Galaţi

LOCUL 3 – Dinamo Bucureşti

 

CATEGORIA 2010

 

GOLGHETER – David Avram, Chelsea Bucureşti

 

LOCUL 1 – Chelsea Bucureşti

LOCUL 2 – Inter Galaxy Bucureşti

LOCUL 3 – Juniorul Aiud

 

Seria a doua a turneului de fotbal debutează pe 27 august pentru categoriile de copii născuţi în 2007, 2009 şi 2011, unde s-au înscris 60 de echipe, finalele urmând să se desfăşoare pe 30 august.

 

Toate detaliile turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.eonkinder.ro.

Totodată, puteţi fi la curent cu desfăşurarea competiţiei dacă daţi un Like la pagina de Facebook, Cupa E.ON Kinder, precum şi pe paginile E.ON şi Delgaz Grid.

 

 

Cupa E.ON Kinder 2018 reuneşte în cele două serii peste 120 de echipe de la cele mai prestigioase cluburi din ţară: Braşov, Cluj, Sibiu, Ilfov, Suceava, Vâlcea, Maramureş, Harghita, Dolj, Alba, Bacău, Gorj, Timiş, Mureş, Argeş, Sălaj, Galaţi, Iaşi şi municipiul Bucureşti.

 

Ediţia a XII-a stă sub semnul #energiepentrucampioni, iar Claudiu Niculescu, unul dintre cei mai valoroşi foşti jucători de fotbal din România, este Ambasadorul  Cupei E.ON Kinder.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh