29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turda Dog Show a devenit un eveniment de neratat pentru crescătorii de câini de rasă din zona Transilvaniei și nu numai.

Ediția din 2018 va fi găzduită de aceeași Arenă Sportivă din comuna Viișoara, de lângă Câmpia Turzii.

 În 20 și 21 octombrie se vor desfășura  în localitatea trei Expoziții Chinologice, una  Națională iar celelalte doua Internaționale și două Expoziții ale unor Cluburi de rasa, organizate de Asociația Chinologica Turda sub egida  Asociației Chinologice Române și Federației Chinologice Internaționale. Vor participa câini din mai multe țări europene și bineînțeles din Romania.  

Aproximativ 90 de rase canine din toate rasele recunoscute FCI.

Sâmbătă 20.10.2016 este programată Expoziția Națională CAC va începe cu arbitrajul pe rase, continuând  departajarea celor  mai buni câini ai raselor în câștigătorii celor 10 grupe canine FCI. Dintre aceștia se va alege câștigătorul Expoziției iar pe parcursul finalei  vom vedea cel mai bun Baby, Puppy ,  Junior , Veteran și cel mai bun câine  al expoziției, “BEST ÎN SHOW” dar și cel mai bun câine Ciobănesc Romanesc, Grup de Creștere, cea mai buna Pereche și nu în ultimul rând cel mai bun Junior Handler. Concomitent cu arbitrajul pe rase va avea loc Expoziția de Club Retriever Romania, o expoziție de clasa rezervata retrieverilor. Concomitent cu aceasta expoziție va avea loc și cealaltă Expoziție de Club a Clubului Terierilor de Tip Bull din Romania.

A doua zi duminica 21.10.2016 va avea loc Expoziția Internațională CACIB. Arbitrii vor fi din România și străinătate (vezi foto). Sunteți așteptați în număr cât mai mare, toți iubitorii de câini.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh