28
Dum, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Marea noastră campioană, Cristina Pârv, a fost și continuă să fie o mare patrioată, care a reprezentat cu cinste țara noastră, la cel mai înalt nivel. Iată gândurile transmise de ea cu ocazia Zilei Naționale a României:
„Despre România am putea vorbi mult, atât de bine, cât și de rău. Criticile neurmate de fapte, rămân însă vorbe goale.cristina pirv
România e o țară frumoasă, cu oameni capabili și e responsabilitatea noastră, a tuturor, să avem grijă de ea, să schimbăm mentalități, să educăm copiii, să conștientizăm adulții.
În cei 27 de ani cât am jucat în afara țării, am purtat numele României la toate competițiile internaționale la care am participat.
Am refuzat să mă naturalizez braziliancă pentru a juca la Jocurile Olimpice. „Eu sunt româncă” a fost un principiu peste care nu am putut să trec.
.
Acum, România a devenit „acasă” și pentru copiii mei. Iubim această țară și credem în potențialul ei. Totul depinde de noi, de fiecare dintre noi!
.
La multi ani, România!
La mulți ani, tuturor românilor!”, a consemnat Cristina Pîrv pe pagina sa de Facebook.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh