07
Ma, Mai
4 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Victorie pentru Magnifici în primul meci oficial din 2022, în deplasare: CS UNIVERSITATEA CLUJ - AHC POTAISSA TURDA 24-31 (13-16).
Pentru Potaissa Turda au marcat: Ghiță (7), Ghivil (6), Thalmaier (5), Lazăr (4), Talas și Dragas (câte două), Pințoiu, Pop, Szoke, Dumitriu și Cîntec (câte o reușită). Partida a fost devansată și a contat pentru etapa cu numărul 18.
În urma victoriei cu U Cluj, Potaissa Turda ocupă o poziție provizorie pe cea de-a treia treaptă a podiumului, având cu un meci în plus față de liderul clasamentului HC Dobrogea Sud și cu două mai mult decât ocupanta poziției secunde, Dinamo București. Turdenii au acumulat, după 16 etape disputate, 39 de puncte după 13 victorii și trei înfângeri, reușind să marcheze 496 de goluri în condițiile în care a primit 452.Potaissa Turda va mai juca și miercuri 26 ianuarie un meci devansat față de programul inițial, în compania formației Politehnica Timișoara. Partida se va disputa în Sala Ghe. Barițiu din Turda și contează pentru etapa cu numărul 20 din Liga ZImbrilor la handbal masculin.
Federația Română de Handbal a devansat, cu acordul echipelor vizate, cele două partide ale turdenilor, pentru a ajuta formația Potaissa să aibă un program mai destins în luna februarie, când urmează să dea piept cu suedezii de la Alinsas HK (amănunte aici: Adversară din Suedia pentru „Magnifici”, în 8-imile Cupei EHF. Vezi cine este Alingsås HK), în optimile Cupei EHF. 
 
SURSA FOTO: FACEBOOK - AHC POTAISSA TURDA
 
 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh