24
Mie, Apr
10 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Peste 300 de pensionari turdeni și apropiați ai acestora au petrecut o după-amiază memorabilă în cadrul primitor al Thumbnail imageRestaurantului Electroceramica, al doamnei Gina. Prilejul a fost dat de micro-Revelionul organizat de Asociația Pensionarilor ”Dr. Ioan Rațiu” Turda, condusă de președinta Emilia Szilagyi. După ce și-a prezentat invitații, președinta asociației și-a manifestat regretul că

Thumbnail imageprimarul Tudor Ștefănie nu a reușit să le onoreze invitația și i-a dat cuvântul celuilalt invitat de onoare, Cristian Matei, președintele PSD și director general la Compania de Apă din Turda. Acesta le-a vorbit celor prezenți despre buna colaborare cu Asociația Dr. I Rațiu și i-a pus în temă  cu ultimele reușite ale Companiei de Apă, aflată „în cărți” pentru obținerea unei noi finanțări de zeci de milioane de euro pentru dezvoltarea rețelei de apă și canal. În plus, Matei le-a dat asigurări că vor găsi în el și colegii săi întotdeauna un partener deschis și le-a promis că în cursul acestui an va continua să sprijine, inclusiv financiar, Asociația Pensionarilor ”Dr. Ioan Rațiu” Turda, pentru ca prin aceasta persoanele de vârsta a treia să poată participa și să se poată bucura de cât mai multe activități organizate special pentru ei.

Cei în jur de 300 de petrecăreți, de vârsta a treia și nu numai, au deschis petrecerea la ora 14 după o rugăciune rostită de preotul Aurel Rău. Participanții la micro-Revelion și-au contrazis anii adunați în viață pe tot parcursul petrecerii, jucând și dansând ca în prima tinerețe.Thumbnail image

Pensionarii au beneficiat și de momente artistice pe gustul lor, așa că toată lumea s-a simțit minunat.

Thumbnail imageMicro-revelionul din acest început de an a fost doar preambulul petrecerilor și activităților pregătite pentru anul 2015 de conducerea Asociației Pensionarilor ”Dr. Ioan Rațiu” Turda, condusă de Emilia Szilagyi. Proxima distracție pusă la cale de aceștia este prilejuită de Valentine’s Day, la jumătatea lunii februarie.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh