20
Sam, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Karate Club Turda, cel mai vechi club de karate din oraș, a participat în perioada 14-20.06.2016, la "Campionatul Mondial WUKF de karate". Peste 72 de țări, 2350 de sportivi, 430 antrenori și 135 de arbitrii au contribuit la cel mai mare eveniment organizat de WUKF!

La unele categorii au fost înscriși aproape 100 de sportivi, ceea ce spune totul despre concurența înregistrată în cadrul competiției! Concurența acerbă, un foarte ridicat nivel al calității, au asigurat cadrul în care sportiva clubului nostru Morar Maria, în vârsta de 9 ani, a reușit să devină dublă campioană mondială, atât la kumite individual cât și pe echipe!Thumbnail image

Performanță excelentă dacă mai adăugăm că Maria a câștigat și titlul de vicecampioană mondială la secțiunea kata! 56 de sportivi s-au luptat pentru titlul mondial și iată, o turdeancă, a reușit să-i învingă. Felicitări! Suntem mândri de ea!

A doua componentă a echipei deplasate de noi la Mondiale, cea mai bună și cea mai titrată sportivă a clubului, Pintea Ilinca, a fost la 10 secunde de semifinala mondială, care asigura o medalie! Emoțiile și oboseala așteptării pe durata întregii zile de concurs ( a intrat după ora 19 p.m.) a privat-o de o performanță aflată la îndemână.

Dar trebuie să menționăm că marele campion mondial Christophe Pinna, a remarcat-o pe Ilinca, a chemat-o la el și a încurajat-o!

Dealtfel Pinna i-a promis că la campionatele Europene din octombrie, anul acesta, o va urmări îndeaproape.

Încă o dată, Karate Club Turda poartă cu cinste numele orașului Turda, numele Salinei Turda și Cumuluserv, doi dintre sponsorii noștri, în afara țării!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh