29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Antrenorul de box Florin Bordi ne anunță că doi dintre băieții săi s-au întors cu medalii de aur de la turneul internațional de BoxThumbnail image desfășurat zilele trecute la Veneția (Italia). Băieții săi la propriu și la figurat întrucât Abel Cristian și Carol Elisei sunt atât fii cât și elevii săi într-ale boxului. Florin Bordi se pare că a reușit să le transmită pasiunea pentru acest sport și copiilor săi.

Legitimați la Clubul Sportiv Florin Bordi Box Turda (club aflat într-o strânsă relație de colaborare cu Clubul de Box Voința Cluj-Napoca), cei doi tineri au făcut show la Veneția, unde galele s-au desfășurat în aer liber, în fața unui public pasionat, primind aplauze la scenă deschisă și ovații din partea asistenței.

Abel Cristian Bordi a câștigat finala la grupa juniori a categoriei 60 kg, în timp ce fratele său, Carol Elisei Bordi, a triumfat la  tineret, la aceeași categorie de greutate.

Thumbnail image„Felicitări băieților! Iată că avem rezultate, eu îmi fac meseria de antrenor, copiii se străduiesc și avansează în tainele acestui sport minunat. Avem însă și regrete, cel mai mare fiind faptul că ne desfășurăm antrenamentele în condiții improprii, în lipsa apei și a unui grup social, ceea ce ne crează un mare disconfort. Iar situația trenează deja de 4 ani...”, ne-a declarat Florin Bordi, care și-a manifestat speranța că noul primar al municipiului Turda va rezolva și problema clubului de box turdean.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh