19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Echipa turdeană de pescuit sportiv Crap Club Potaissa a câştigat locul secund la concursul internaţional la care a participat zilele trecute.

 

Ei au ameninţat continuu pe ocupanţii locului întâi şi doar frigul din ultima noapte care a împiedicat peştii să mănânce i-au făcut să piarda primul loc în cadrul competiţiei internaţionale care s-a desfăşurat pe lacul Maconkai din Ungaria.

Echipa de pe locul trei a prins cu 100 de kg de peşte mai puţin decât turdenii.

Thumbnail imageCâştigătorii concursului la care au participat 18 echipe din Germania, Ungaria şi România au fost trei pescari din Baia Mare, aşa încât românii au făcut legea pe lacul maghiar.

Echipa condusă de Lucian Papiu a participat pentru prima dată la un concurs de o asemenea anvergură, competiţie care s-a întins pe durata a 96 de ore, în perioada 5-9 octombrie.

Aflaţi la prima participare la un concurs internaţional, componenţii echipei turdene au reuşit, prin locul secund obţinut la această competiţie, calificarea la Cupa Europeană care se va desfăşura pe acelaşi lac din Ungaria anul viitor.

Thumbnail image„După 96 de ore de concurs la Cupa Prieteniei, am reusit să obţinem un valoros loc 2, eu spun ca pentru noi este foarte onorabil deoarece lupta a fost foarte strânsă între concurenţi, echipele fiind puternice, multe dintre ele cu tradiţie. Am luptat mult, am câştigat, am fost foarte obosiţi dar cred că onorabil am luat un loc 2 pe care nici nu l-am sperat. Acest loc ne va aude o calificare la Cupa Europei anul viitor”, ne-a declarat Lucian Papiu de la Crap Club Potaissa.

„Am tras la sorţi un loc favorabil, un loc cu apă adâncă, momeala facută chiar de noi am fost foarte bună, ne-am luptat, am muncit mult şi sperăm ca experienţa acumulată la acest concurs să ne ajute ca la anul să luăm un loc şi mai bun”, spune Lucian Papiu jr.

Cei trei au fost la un pas să obţină şi premiul pentru cea mai mare captură prin capturarea unui crap cu masa de 16,9 kilograme.

Thumbnail image“În timpul concursului am început să luăm capturi din ce în ce mai mari, iar la un moment dat am avut şi captura cea mai mare din concurs, a fost un crap de 16,92 de kilograme. Din păcate după 48 de ore o altă echipă a reuşit să scoată din apă un peşte care cântarea puţin peste 17 kilograme”, spune Mihai Pascu de la Crap Club Potaissa.

Pescarii de la Crap Club Potaissa promit că nu vor face Turda de ruşine nici la Cupa Europeană de anul viitor, unde speră să obţină rezultate şi mai bune.

Thumbnail imageLucian Papiu şi colegii săi îi invită pe toţi pescarii din zonă, care doresc să li se alăture membrilor Crap Club Potaissa, să încerce alături de ei să facă din Turda un reper pe harta pescuitului sportiv.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh