29
Vi, Mar
17 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

SPORT LINE organizează în data de 3 iunie 2012, Cupa POTAISSA ediţia a II-a la fotbal și table, cu ocazia împlinirii a doi ani de la înființarea clubului. Competiţia va avea loc la baza sportiva MBS din Băile Sărate Turda.

Înscrierea este  gratuită, dar participanţii trebuie sa aibă peste 18 ani. Se vor oferi diplome și cupe, dar și mititei și băuturi răcoritoare gratuit. Conducerea clubului sportiv care își aniversează doi ani de existență îi invită pe toți turdenii cu familiile lor să-și susțină favoriții.

”În plus, sunt invitați toți elevii Școlii de fotbal ”Adrian Șomlea”, împreună cu părinții, pentru a fi alături de noi la aceasta sărbătoare” spune Octavian Gicu Tothăzan, președintele Sport Line Turda.

 

Înscrierile se fac la reprezentantul Sport Line, Adrian Șomlea – tel. 0747.342.007 pana în data de 31 mai 2012.

Într-o conferință de presă organizată de conducerea clubului  la sediul One TV Turda, Adrian Șomlea a mai anunțat ultimele rezultate obținute de micuții sportivi de la Clubul Sport Line Turda. Clubul a participat în perioada 25-27 mai 2012 la Turneul de fotbal pentru copii de la Ungheni, dotat cu Cupa Darina. Turdenii au participat cu două echipe, la categoria 2002 şi 2004. La grupa 2002, Sport Line a câştigat grupa, cu 4 victorii şi o înfrângere. Din grupa respectivă au făcut parte echipele Viitorul Gheorgheni, Gloria Bistriţa, Arena Sighişoara, FC Braşov şi Junior Tg. Mureș. La finalul competiţiei au ocupat locul 4 din 18 echipe.

matei470x150

Lotul 2002, antrenat de Alexandru Savu şi Eugen Miheţ, a fost compus din: Mârzan, Arieşan Marian, Reteghi, Moldovan, Jişa, Cenan, Dioşan, Bumbi, Morovan, Vomvea, Corchiş, Blenyesi, Rus, Moraru.

La grupa 2004, Sport Line a terminat în grupă pe locul 2, cu o victorie, un egal şi o înfrângere. Din grupă au mai făcut parte echipele: Viitorul Ungheni, FC Braşov şi FCM Tg. Mureș. La final, turdenii au terminat pe locul 6, din 14 echipe participante.

Lotul, ai cărui antrenori au fost Viorel Pintilie şi Sorin Mocan, a fost compus din: Mischian, Oltean, Fleşer, Turcu, Milaşcon, Uram, Pătraş, Miheşan, Cristurean, Palea, Rusu, Berckezi.

"O comportare meritorie a ambelor grupe. A fost o competiţie reuşită, în care copiii şi antrenorii au reuşit să ne arate că suntem pe un drum bun. Trebuie menţionat faptul că la ambele grupe, jumătate dintre copii sunt cu un an mai mici decât categoria la care joacă. Felicitări copii!", le-a transmis vicepreşedintele clubului, Adrian Şomlea.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh