25
Joi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cea de-a II-a ediție a Cupei ”Potaissa” la fotbal şi table, organizată de clubul Sport Line Turda cu prilejul împlinirii a doi ani de activitate s-a bucurat de un real succes în rândul turdenilor. La manifestarea găzduită de baza sportivă MBS din Băile Sărate Turda s-au strâns, încă de la prima oră a dimineții zeci de iubitori ai sportului care s-au înscris în competițiile de fotbal sau table.

La competiția de table au participat  în jur de 100 de persoane, desfășurată în sistem eliminatoriu. Din cauza numărului mare de participanți, în faza preliminară s-a jucat cel mai bun din trei linii. Astfel, au trecut mai departe cei care au câștigat doua sau maxim trei jocuri, abia în fazele următoare jucându-se cel mai bun din trei partide. Ediția din acest an a cupei la table a fost câștigată de Dorin Lupea  urmat de Sebastian Gabor și de Alin Tothăzan.


La fotbal au jucat aproape 200 de persoane, competiţia fiind câștigată de echipa Galeria, urmată pe podium de formația Erik și de echipa Marele Alb. Meciurile au fost foarte disputate, pigmentate cu comentarii de chibiți, ca și în jurul meselor de table, care îi încurajau pe unii sau făcea glume pe seama celorlalți. Câștigătorii au primit premii din partea organizatorii dar și bani din partea Penny Market, sponsorul ediției din acest an a Cupei ”Potaissa” la fotbal şi table.

Clubul organizator, Sport Line Turda, i-a înmânat primarului turdean Tudor Ştefănie (care este totodată și președintele de onoare al clubului) o plachetă omagială.

matei470x150

Toți participanții la competițiile organizate cu această ocazie în Băile Sărate au primit câte un bon personal în baza căruia au primit câte o porție de mititei la grătar iar apoi, aceleași bilete, au intrat într-o tragere la tombolă al cărei fericit câștigător a primit un bax de bere.


Totul s-a desfășurat într-o foarte bună organizare, pe-aproape fiind și o patrulă de jandarmi, gata să preîntâmpine orice evenimente nedorite.

Atât competitorii cât și prietenii și familiile care i-au însoțit au petrecut o zi minunată, profitând și de o vreme splendidă, în compania sportului și a distracției. La mulți ani, Sport Line Turda!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh