25
Joi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageÎn etapa cu numărul trei din cadrul Ligii Naţionale de Handbal, jucătorii de la Potaissa Turda s-au impus pe teren proriu în fața celor de la Universitatea Poli. Municipal Timișoara. Este cea de-a doua victorie a turdenilor în acest debut de campionat. Partida, disputată sâmbătă în sala de sport a Școlii George Barițiu din Turda, s-a încheiat cu scorul de 27 la 25 după ce la pauză a fost 14 la 12.

 Jocul a fost pe toată durata lui la discreția elevilor lui Horațiu Gal, aceștia au condus în mai multe rânduri și cu 5 goluri diferență.

Cei mai buni marcatori ai echipei turdene au fost Câmpan și Raul Marian cu 5 goluri reușite fiecare. De partea cealaltă Grasu a marcat 7 goluri.

După acestă victorie Potaissa Turda a acumulat 4 puncte în clasament, având un golaveraj de 83 la 81.

Etapa următoare se va desfăşura sâmbătă 6 octombrie, iar Potaissa Turda va juca în deplasare cu Dinamo București, echipă clasată pe ultimul loc în clasament.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh