16
Ma, Apr
13 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consemnăm prima conferință de presă a Partidului Național Liberal, din Era Giurgiu, adică perioada post-Ștefănie. Prima conferință de presă a singurului partid de opoziție de la Turda  de după alegerile interne, i-a avut la „pupitru” pe președintele Nicolaie Giurgiu și patru dintre cei cinci consilieri locali liberali: Cristian Felezeu, Lucian Cordiș, Ciprian Rigman și Marius Riter, absent fiind doar medicul Igor Cojocaru.

Președintele Giurgiu a precizat că noua conducere a stabilit un program de acțiuni prin care se analizează membrii filialei locale și se va stabili lista cu reprezentanții care vor face parte din totalul celor 177 de membrii care vor fi delegați la Congresul Național PNL, unde se va alege noul președinte și respectiv, noua structură de conducere. „Cred că s-a observat că, la noi, consilierii locali, chiar dacă sunt în opoziție, sunt o voce puternică în cadrul politicii locale”, a mai spus Nicolaie Giurgiu.

Consilierul Ciprian Rigman a arătat că la congresul unde va fi ales noul președinte PNL vor participa 4200 de delegați cu drept de vot, dintre care cei 177 ai PNL Cluj (din care fac parte, bineînțeles, liberalii de la Turda și Câmpia Turzii) reprezintă una dintre cele mai puternice delegații. Rigman a mai subliniat că liderii PNL Cluj au adoptat o poziție neutră vis a vis de candidații la cea mai înaltă funcție din partid, alegând să nu sprijine public sau colectiv pe unul sau altul dintre candidați, preferând să lase la alegerea reprezentanților săi pe cine să voteze la congres. „Mi se pare o soluție absolut viabilă și cred că este întru totul în spiritul ideologiei liberale”, consideră Ciprian Rigman.

Congresul va avea loc pe 17 iunie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh