25
Joi, Apr
3 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Thumbnail imageConsilierul local PP DD, Rozalia Crișan, a solicitat executivului măsuri ferme pentru rezolvarea situației create de înmulțirea câinilor fără deținător. Consilierul PP DD s-a făcut purtătoarea de cuvânt a unor cetățeni din cartierul Oprișani care i-au solicitat ajutorul pentru a scăpa de câinii care s-au aciuat prin zonă, dintre care unii sunt agresivi, conform declarațiilor oamenilor.


”Am tot discutat despre câinii vagabonzi, am luat măsuri, dar nu sunt suficiente pentru că s-a ajuns în situația în care acești câini au devenit violenți. Cunosc și un incident în care copii care se jucau în spatele Complexului din Micro II, iar unul dintre ei a fost atacat de câini. Trebuie să luăm măsuri urgent pentru a se evita în viitor asemenea incidente”, a spus Rozalia Crișan.

Cel care i-a răspuns a fost primarul Ștefănie: ”Nu mai avem așa mare problemă cu acești câini, pentru că o parte din ei au fost ridicați și încet, încet, vor fi ridicați toți. Thumbnail imageAu dispărut mulți câini și după transferul câinilor îngrijiți la fosta Fabrică de Bere la Viișoara, lucru făcut de cei care îi îngrijeau. Acum, ridicarea câinilor se face zilnic și sper ca, până de sărbători, să nu mai fie câini vagabonzi în zonele care prezintă pericol pentru cetățeni”, a promis edilul-șef.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh