29
Vi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Thumbnail imageConsilierul local Cristian Matei, președinte al PSD Turda și liderul grupului de consilieri USL din Consiliul local Turda, a recunoscut, în exclusivitate pentru noi, că i s-a propus să ocupe un post important în Ministerul Comunicațiilor.

Întrebat dacă a fost chemat la București de către ministrul telecomunicațiilor Dan Nica, Matei a răspuns: ”Este adevărat, ce pot să vă spun ... Eu am lucrat în ministerul comunicaţiilor ca director regional responsabil de activitatea de radio-comunicaţii pe 11 judeţe, deci am fost director regional la Direcţia Regională


de Radio Comunicaţii Cluj, în perioada 2009-2010. Am avut o activitate eficientă , am avut activitate şi contribuţii esenţiale şi la direcţia centrală de la Bucureşti, am avut o serie de simpozioane şi întruniri cu colegii ţinând cont că sunt doar patru direcţii în ţară care sunt conduse de Societatea Națională de Radiocomunicații (RADIOCOM). RADIOCOM cu Poşta Română formează Ministerul Comunicaţiilor si Societăţii Informaţionale şi am adus o contribuţie esenţială, împreună cu mulţi colegi de la Cluj. De acest lucru au luat act cei din conducerea ministerului. Am fost apreciat din punct de vedere profesional acolo plus activitatea politică pe care am desfăşurat-o, pentru că sunt şi vicepreşedinte în Biroul judeţean Cluj dar sunt şi membru în Consiliul Naţional PSD şi atunci dânşii au decis ca eu să pot contribui  în continuare la bunul mers al Societăţii RADIOCOM naţionale”, a mărturisit Cristian Matei.

Matei precizează că au fost multe discuţii, iar într-un final a fost solicitat şi invitat la ministrul Dan Nica pentru a coordona în cadrul ministerului o direcţie. ”Direcţia urma să o aleagă dânsul doar că pentru moment , există o ordonanţă, care prevede că pleacă șapte unul vine, deci foarte greu de bugetat pentru că miniştrii noi care au venit  au găsit un număr mare de personal acolo şi au aplicat această ordonanţă. Urmează ca aceste direcţii să fie bugetate şi ulterior va fi posibil, dacă voi mai fi dispus, să conduc o direcţie în minister aleasă de conducerea ministerului”, ne-a declarat Matei.

În plus, liderul social democraților turdeni afirmă că i s-a propus și preluarea postului de consilier al directorului general al Societății Naționale de Radiocomunicații, poziție care l-ar aduce în situația de a coordona toate cele patru direcții ale RADIOCOM.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh