19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageLa finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Turda, desfășurată joi, 28 februarie 2013, la Turda, consilierul local USL, Cristian Felezeu a atras atenția colegilor săi dar și funcționarilor din Primărie, asupra creșterii faptelor ilicite, mai alest a infracțiunilor cu violență. Felezeu a dat drept exemplu tâlhăria din urmă cu câteva zile căreia i-au căzut victim două surori din Turda, ambele cu vârstă înanintată, atacate în propria lor casă.

Consilierul USL a solicitat, având în vedere escaladarea faptelor violente de pe raza municipiului Turda, prezentarea în fața Consiliului Local a unui plan de măsuri pentru contracararea acestui fenomen negative din viața social a orașului de pe Arieș.

Cristian Felezeu a solicitat acest lucru atât poliţiei locale cât şi poliţiei subordonată Ministerului de Interne. Felezeu a susținut în fața colegilor săi că în diferite zone ale orașului, s-au înregistrat mai multe cazuri în care persoane, mai ales femei și bătrâni, au fost atacate de infractori, toate aceste fapte cotnribuind la crearea unui climat de nesiguranță în rândul turdenilor. O realitate în fața căreia, nu-i așa, autoritățile locale nu pot sta cu mâinile în sân.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh