19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Thumbnail imagePrezent la conferința de presă a Partidului Conservator, Avram Gal, eternul candidat la tot felul de funcții politice și consilier la mini sau semi-ministerul românilor de pretutindeni, a lansat, în stilu-i caracteristic tot felul de afirmații fără să prezinte vreo dovadă. Afirmații la adresa primarului Tudor Ștefănie, ”îmbătat” probabil de succesul de a


atrage în partidul său pe fostul apropiat al primarului turdean. ”Ștefănie negociază chiar în aceste zile cu partidele din USL trecerea sa la unul dintre ele”, a spus Avram Gal. În plus, la finalul conferinței de presă de la PC Câmpia Turzii, acelaşi personaj a mai lansat o petardă ”Primarul Ștefănie are probleme mari, pe care trebuie să și le resolve, fiind anchetat de DNA, iar apoi să vorbească despre trădare”, a spus Gal, după ce majoritatea jurnaliștilor au închis camerele de filmat.

Pentru că noi suntem jurnaliști, am întrebat pe cel acuzat care este poziția sa vizavi de afirmațiile lui Avram Gal. ”Nu sunt anchetat de DNA și nici nu negociez cu vreun partid politic. Eu sunt un democrat liberal și o să rămân fidel acestui partid. Fie și numai faptul că s-a asociat cu Gal și Corpodean spune totul despre cel care a plecat din partidul nostru”, a spus președintele PD-L Turda, Tudor Ștefănie, făcând aluzie la Mircea Irimie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh