19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageCandidații turdeni pentru posturile de parlamentar disputate la alegerile de duminică au votat rând pe rând, unii dintre ei însoțiți de familii, alții de colegii lor care, deși sunt candidați, nu au domiciliul în orașul de pe Arieș.

Primii au fost, la ora 10.30 candidații USL, candidatul pentru un post de senator, Alexandru Cordoș, fiind cel care a votat la secția de votare de la Școala Gimnazială ”Andrei Șaguna”, ca ”oaspete” al președintelui filialei locale a partidului său, Cristian Matei.

Thumbnail image

Cei doi au fost însoțiți de candidatul USL pentru Camera Deputaților, doctorul Vasile Grumaz, prof. univ. dr. Călin Felezeu, președintele PNL Turda, și alți membri ai alianței.

Thumbnail image

Toți au mers apoi la secția de votare a candidatului Vasile Grumaz, la Școala Josika Miklos, pentru a-l sprijini, în mod simbolic. Toți candidații USL au fost la vor neînsoțiți de soțiile lor sau de vreun alt membru al familiei.

Un moment inedit a fost sincronizarea la vot a președintelui PSD Cristian Matei cu soția rivalului său de la PDL, doamna Ștefănie care își exercita dreptul de alegător.

Thumbnail image

La 11.30, candidații Alianței România Dreaptă au sosit la secția de votare unde Mircea Irimie, candidatul pentru Camera Deputaților trebuia să voteze, la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din cartierul Oprișani.

Thumbnail image

”Oaspetele său a fost candidatul ARD pentru senat, Cristian Haiduc, care a votat pe lista specială în aceeași secție cu Irimie. Cei doi au fost însoțiți de colegi din PD-L, consilieri locali turdeni dar și de Andreea Morar, consilier județean din partea aceluiași partid.

Thumbnail image

Candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu a votat abia în jurul orei 13, la secția din școala unde Lucian Nemeș a urmat cursurile gimnaziale. El a fost însoțit de toți membrii familiei sale, respectiv părinții și fratele său, dar și de colegi din cadrul filialei turdene a partidului, consilieri locali ai municipiului Turda.

Thumbnail image

Toți candidații păreau calmi în momentul exercitării votului, majoritatea având conștiința împăcată că au făcut, probabil, tot ce ține de ei pentru câștigarea funcțiilor puse în joc.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh