20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

xecutivul a adoptat, în ședința de vineri  o serie de hotărâri referitoare la eliberări și numiri de prefecți și subprefecți.

Astfel, a fost aprobată o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Cluj, de către Vușcan Gheorghe Ioan.

Totodată, a fost aprobată hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Cluj de către Cherecheș Ioan-Aurel.

Instituția Prefectului – Județul Cluj organizează luni, 07 august 2017, ora 15:00, în Sala mare a Palatului Administrativ, bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 58, Cluj-Napoca, ceremonia de învestire în funcția de prefect a Dr.ing. Ioan Aurel CHERECHEȘ.

Evenimentul se va desfășura în prezența domnului Mihai Dan Chirică, secretar de stat pentru Relația cu Instituțiile Prefectului în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Ioan Aurel Cherecheș a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Cluj prin Hotărârea Guvernului României nr. 553 din 4 august 2017, publicată în M.Of. nr. 643/4.VIII.2017.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh