19
Vi, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pierre Dassilu, alias Daniel Nicolae Doboș (foto stanga), a plecat și din Asociația Turda Nouă, după ce, în urmă cu câteva luni a fost forțat să plece și din Uniunea Salvați România, pe listele căreia a candidat la un post de parlamentar. Bine, varianta oficială a fost și atunci că s-a autosuspendat din partid, după ce a recunoscut că este autorul a două crime. Poate și referitor la plecarea din T 9 o să aflăm, în curând o altă variantă. Parcă ne-am obișnuit cu acest comportament duplicitar și cu jumătățile de adevăr = minciună din jurul acestei persoane care a devenit un personaj, atât în politică și militantism, cît mai ales pe Facebook.

„Dragi prieteni din Turda, doresc sa va anunt ca in urma cu doua ore m-am retras din Asociatia Civica T9. A fost un drum frumos si cateodata greu si ma bucur ca am avut sansa sa cunosc cativa oameni frumosi, cu spirit civic si dornici sa schimbe ceva in bine in Turda. Nu ma mai simt insa in largul meu. Plec cu inima grea, dar ma voi simti cu siguranta mai bine decat ma simt acum. Si da, o sa ma implic mai departe in Turda, orasul in care m-am nascut si am copilărit. 
Este sfarsitul unui drum comun si un inceput de drum pentru fiecare din noi”
, a postat Pierre Dassilu pe contul său de Facebook.

Daniel Doboș a fugit din România comunistă a lui Ceaușescu și s-a înrolat în Legiunea Străină. El a recunoscut, în luna aprilie a acestui an că a omorât doi oameni și a executat ani de închisoare pentru aceste fapte, în Germania.

Sursele noastre spun că Pierre Dassilu susține în anumite cercuri că va candida pentru postul de primar la Turda, în 2020, cel mai probabil având tot USR și T9. Așadar, nu este exclus ca plecarea sa din T 9 să fie doar o diversiune.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh