25
Joi, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Păunel Tișe răbufnește, din nou, la adresa noului prefect, Ioan Aurel Cherecheș, într-un comunicat de presă, pe care și l-a și intitulat: „Prefectul PSD, sluga partidului, după incompetența halucinantă, nu mai poate rămâne în funcție”. Președintele Consiliului Județean Cluj, nu este la primul atac de acest fel, dar este la al doilea mandat în care se dovedește incapabil să rezolve cea mai mare problemă a județului Cluj, Centrul de Management Integrat al Deșeurilor. Probabil că, încercând să facă „valuri” prin acest gen de atacuri, Păunel Tișe dorește să distragă atenția opiniei publice de la această „piatră de moară” a mandatului său. Iată ce spune Tișe: „Solicit Guvernului PSD, care oricum pedepsește Clujul prin alocări de bani în mod inechitabil, să-l destituie pe acest prefect incompetent, iresponsabil, care și-a permis să jignească și să amenințe angajații Consiliului Județean. În declarația halucinantă făcută de acesta, cum că este pusă în pericol centura Clujului de o mișcare/alunecare a deșeurilor din Pata Rât (gunoi depozitat acolo de 50 de ani), Prefectul a demonstrat că este iresponsabil și incompetent administrativ”, susține Tișe, cel care, repetăm, se află la al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Cluj, fără să fie în stare să realizeze CMID Cluj, care ar duce la scăderea prețurilor plătite de turdeni, spre exemplu, pentru salubritate. Din cauza incapabilității celor de la Consiliul Județean Cluj, condus de Păunel Tișe, operatorul de salubritate de la Turda este obligat să transporte deșeurile de la populație la peste 240 de kilometri, acest fapt resimțindu-se în facturile turdenilor.

Însă Tișe continuă, în comunicatul său de presă: „Timp de 20 de zile, deși în situație de urgență, Prefectul nu a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență. A blocat luarea măsurilor de urgență care necesitau o hotărâre de Comitet. Pentru acest fapt, solicit Guvernului să-l destituie urgent! A apelat însă la o scenetă ieftină, convocând o ședință publică a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, crezând că prin aceasta îndeplinește slugărnicia față de PSD atacându-l pe Tișe. În loc să meargă la Guvern și să aducă finanțări pentru proiectele Clujului, Prefectul face jocuri politice ieftine crezând că impresionează pe cineva. Nici amenințările făcute la adresa angajaților Consiliului Județean nu mă impresionează întrucât aceștia știu administrație publică mai multă decât poate ști/înțelege vreodată Prefectul. Guvernul PSD trebuie să-l destituie în regim de urgență”, solicită președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Păunel Tișe, jucând, la rândul său, ca să-l parafrazăm, o scenetă ieftină și răsuflată, menită să dea satisfacție doar celor din aparatul executiv al Consiliului Județean Cluj.

Dacă, avocat fiind, și politician de atâția ani, Tișe afirmă că prefectul ar trebui să meargă la guvern și să aducă finanțări pentru proiectele Clujului, dă dovadă de crasă lipsă de cunoștințe administrative și de rea-voință, încercând să răspândească în conștiința opiniei publice că prefectul ar avea o astfel de atribuție. Să-i spună cineva lui Păunel Tișe că tocmai el, Boc și ceilalți primari din județ sunt cei care au în atribuțiile funcției pe care o ocupă ca aleși locali atragerea de fonduri de la guvern și de aiurea.

În plus, în războiul pe care îl poartă singur și de-a surda cu noul prefect, Tișe acuză că acesta a fost numit politic. Să-i spună cineva președintelui clujean că de când lumea și pământul prefecții au fost și sunt numiți politic. Un simplu exemplu: când era Boc prim ministru pe cine a numit prefect? A, pe doctorul Stamatian, întâmplător PD-ist și coleg de partid cu Tișe și Boc. Cred că Stamatian a dat concurs pentru post!...

În concluzie, foarte bine că pe prefect îl preocupă problemele de la Pata Rât iar președintele Păunel Tișe ar trebui să facă din finalizarea CMID Pata Rât prioritatea numărul unu a mandatului său.

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh