10
Lun, Dec
39 New Articles

Politic
Typography

Este inadmisibil ca reprezentanții PNL să nu aibă nici cea mai mică urmă de respect față de cetățenii care i-au mandatat să îi reprezinte în Consiliul Local și să se opună sau să lipsească sistematic în momentele în care se votează proiecte importante pentru dezvoltarea orașului!

La ședința de îndată de azi, nu a fost prezent nici un consilier local PNL, desi pe ordinea de zi se aflau proiecte extrem de importante privind proiectul european „Regenerarea zonei Obelisc Mihai Viteazu prin crearea unui nou parc public în municipiul Turda”, în valoare de 18.160.061,65 lei, din care contribuția de la bugetul local este de doar 2%!

Această atitudine distructivă a reprezentanților PNL ne demonstrează că nu îi interesează absolut deloc soarta acestui oraș, ei de fapt nu își doresc o Turda prosperă, modernă, frumoasă. Se pare că, din considerație pentru cetățeni, fiecare realizare, fiecare reușită a administrației locale, este motiv de doliu pentru liberali.

 

Echipa Consilierilor PSD

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh