19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Cluj, care a avut loc în data de 31 ianuarie 2018, municipiului Câmpia Turzii i-a fost virată suma de 1,48 milioane de lei din cotele defalcate din impozitul pe venit.

Astfel, municipiul nostru a beneficiat de a doua cea mai mare sumă de bani dintre toate unitățile administrativ-teritoriale ale județului Cluj, ceea ce dovedește încă o dată importanța și accentul pus pe dezvoltarea Câmpiei Turzii.

Având în vedere faptul că măsurile nesăbuite ale Guvernului PSD(ragnea) au sustras de la bugetul local al municipiului nostru peste 1,4 milioane de euro, sumă care era atribuită din cotele defalcate pe impozitul de venit, vestea bună venită ieri de la Cluj schimbă puțin în bine configurația economico-financiară a bugetului local pentru anul 2018. (a orașului.)

În numele cetățenilor din Câmpia Turzii, Biroul Politic Local al organizației PNL Câmpia Turzii, dorește să le mulțumească atât președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, pentru implicarea în bunul mers al municipiului nostru, cât și colegului nostru de partid, consilierul județean Dumitru Drăghici, care a votat “pentru”la acest proiect de hotărâre.

Nu același lucru îl putem spune despre consilierul județean PSD, Petre Pop, care deși susține că este PRO CÂMPIA TURZII, s-a abținut a doua oară de la vot, în semn de “ respect“  față de șeful său de la Turda.

Dacă pentru unii sărbătorirea centenarului României înseamnă întoarcerea cu o sută de ani în urmă prin lipsirea de resurse financiare, pentru PNL înseamnă cu totul altceva.

Cu toată abținerea cu reavoință a PSD-ului, colegii noștri liberali au dat dovadă încă o dată de maturitate și că interesele municipiului nostru primează în fața oricăror jocuri politice, facilitând atragerea celei mai mari finanțări de la Consiliul Județean din istoria Câmpiei Turzii.

 

Biroul de presă al organizației locale a PNL Câmpia Turzii

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh