18
Joi, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un consilier local din Câmpia Turzii îl acuză pe primarul Lojigan de plagiat, după ce acesta s-a lăudat, printr-un comunicat de presă, cu o finanțare primită de la guvernul P.S.D. pentru un proiect întocmit, în mandatul trecut, de consilierii P.S.D. din localitate.

Monica Uiorean, consilier local P.S.D. aflat la al doilea mandat, însă pentru prima oară în opoziție, nu a mai suportat obiceiul primarului PNL de a se lăuda cu reușitele celor de dinaintea sa. Reacția Monicăi Uiorean a venit în urma unui comunicat de presă remis mass media locală de edilul șef, în care se lăuda cu

1, 8 milioane de lei au fost alocate pentru construirea unei creșe din Municipiul Câmpia Turzii

Consilierul PSD a răbufnit pe contul său de Facebook:

„Un mare PLAGIATOR?!!!

Nu pot rămâne pasivă!... Cetățenii din Câmpia Turzii trebuie să cunoască adevărul, trebuie să fie informati corect. În mandatul trecut am făcut parte din echipa social democrată care a initiat si aprobat proiectul ,,Etajare imobil „Grădinița Pinocchio”, str. Retezatului nr.8, Municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj, în vederea înființării unei creșe pentru copii." Un proiect 100% inițiativa noastră. Nu este corect domnule primar să te lauzi cu un proiect făcut de alții, finanțat de un guvern PSD, fără să spui când s-a făcut proiectul și mai ales cine l-a făcut. Să-l prezinți ca pe o proprie realizare si să ți-l asumi fără a aminti aceste lucruri, este un mare FALS, un PLAGIAT!”, semnează Monica Uiorean- consilier local PSD Câmpia Turzii.

Lojigan nu este la prima ispravă de acest fel, el lăudându-se cu trecerea cablurilor în subteran, în centrul municipiului Câmpia Turzii, o idee a fostului primar Radu Hanga, finanțată de fosta putere locală, condusă de social-democrați. La fel s-a întâmplat și cu prezentarea Parcului Industrial de la Câmpia Turzii ca pe o mare reușită, când, de fapt, cel care a muncit foarte mult pentru realizarea sa a fost același... Radu Hanga. Iar exemplele pot continua...

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh