20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Președintele Consiliului Județean Cluj și unul din liderii PNL Cluj, Alin Păunel Tișe, a răbufnit, din nou, la adresa rivalilor săi politici, printr-un comunicat de presă plin de catalogări jignitoare la adresa prefectului clujean și directorilor de deconcentrate. Iată documentul remis presei, intitulat „Nemernicia PSD atinge cote maxime!”: „Vom face plângere penală și vom sesiza Comisia Europeană.

Vina pentru întârzierea închiderii rampei de la Pata Rât nu este a Consiliului Județean sau a Președintelui. 

Timp de 7 luni, prefectul incompetent împreună cu sinecuriști politic slugoi și directorii de deconcentrate au blocat situația de urgență cerută de Consiliul Județean. 

După 7 luni și o acumulare consistentă de apă au catadicsit să accepte ceea ce Consiliul Județean a cerut încă din septembrie.

Mai mult, întârzierea închiderii se datorează și alunecărilor de teren provocate de furtul de pământ produs de firmele de casă ale PSD care au distrus tot, în acest proiect. 

Solicităm demisia prefectului alba-neagra cu situația de urgență și a directorilor de deconcentrate, sinecuriști și slugoi politici. 

Consiliul Județean va formula plângere penală împotriva lor și va sesiza Comisia Europeană”, amenință Păunel Tișe.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh