16
Ma, Apr
13 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Păunel Tișe, după vechiul său obicei, aruncă praf în ochii populației, încercând să tragă „spuma pe plăcinta sa”. Ultimul exemplu: dacă Guvernul Dăncilă, social-democrat, a alocat județului Cluj o sumă importantă de bani, meritul este al lui Tișe și al administrației sale. Iată cum încearcă Păunel Tișe să ascundă sursa exactă a banilor primiți de Consiliul Județean Cluj, după cuvinte frumos ticluite și trase pe „după cireș”. Dacă ocolitoarea municipiului Turda ar fi putut fi făcută din vorbe, cu siguranță că Tișe ne-ar fi dat-o, până acum, la cheie!

 „Peste 4 milioane de lei, alocați inițial din bugetul Consiliului Județean Cluj pentru reabilitarea celor 32 de kilometri ai drumului județean DJ 108B limită cu judeţul Sălaj – Bobâlna – Viile Dejului, au devenit disponibili pentru a fi investiți de forul administrativ județean în repararea și modernizarea unor noi drumuri județene.

Această semnificativă economie la bugetul de investiții al forului administrativ județean a devenit posibilă ca urmare a demersurilor realizate de Consiliul Județean Cluj, demersuri în urma cărora a fost obținută o nouă finanțare prin intermediul programului național destinat susținerii dezvoltării locale.

 „Orice nouă finanțare obținută suplimentar ne degrevează de niște costuri considerabile, fapt care ne permite să includem noi sectoare în lista drumurilor județene ce vor beneficia de reabilitare și modernizare”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Astfel, Consiliul Județean a obținut o finanțare în cuantum de aproximativ 4,2 milioane de lei, ceea ce reprezintă aproape 30% din valoarea totală a investiției în drumul respectiv și care este de 14.730.097,58 lei. Urmare a acestui fapt, cei 4,2 milioane de lei urmează să fie relocați de forul județean pentru repararea altor drumuri județene, neincluse până acum în programele de lucrări”, se laudă Alin Păunel Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, într-un comunicat de presă.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh