25
Joi, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Turda, principalii candidate au început să se prezinte la urne puțin după ora 9. Primarul a fost primarul n exercițiu, Tudor
Ștefănie, care a votat la secția electorală deschisă la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”. Edilul a fost însoțit de soția sa și de una dintre fiicele sale, Tudora. Alături de familia Ștefănie s-au aflat membrii de partid, cu precădere cei aflați pe lista de candidați ai Partidului Național Liberal pentru funcția de consilier local.

Iată declarația primarului Tudor Ștefănie, care candida pentru un al patrulea mandat consecutiv, după ce a fost ales în această funcție în 2004,2008 și 2012: „Votul meu s-a dorit pentru continuitate, pentru o echipă performantă, oameni profesioniști la nivelul Consiliul Local și Consiliul Județean, pentru viitorul acestui municipiului, pentru ca Turda să devină ceea ce își doresc și ei dar și ce poate face și administrația locală. Doamne ajută! Să vedem ce va fi!”

La circa o jumătate de oră distanță s-a prezentat la aceeași secție de votare Cristian Matei, candidatul la funcția de primar din partea PSD. Acesta a venit la urne cu nepoțelul mai mare de mână, în timp ce nepoțelul mai mic al familiei Matei se afla în brațele bunicii sale. Alături de Cristian Matei a fost prezentă fiica sa, Oana, alături de soțul acesteia, Bogdan Bobic. Familia Matei a fost însoțită la vot de membrii PSD, în frunte cu principalii candidați pe listele Consiliului local și, respectiv, județean. După exercitarea dreptului democratic la vot, liderul PSD Turda a făcut declarații reprezentanților mass media prezenți: „Am votat pentru schimbare, pentru o viață prosperă, pentru demnitate, stabilitate,normalitate și unitate. Am votat pentru un viitor mai bun, Thumbnail imagepentru ca toți turdenii să aibă o speranță într-o viață mai bună, o viață prosperă. De asemenea, votul de astăzi este pentru a alege un om în Turda, ca primar, care să cunoască foarte bine comunitatea și problemele ei, să le rezolve toate problemele și să aibă capacitatea să găsească soluții la absolut toate problemele comunității. Totodată, este vorba astăzi de un vot pentru un om care să-și dorească o comunitate stabilă, unități să accepte diversitatea acestei comunități și, în final, să rezolve problemele întregii comunități, împreună cu oamenii. Fac un îndemn către toți turdenii să meargă la vot, este foarte important să-și exercite acest drept civic pe care îl au și aș dori, dacă se poate, toată lumea să participe azi la vot pentru  a ne hotărî singuri soarta și a alege drumul pe care să se meargă înainte. În Turda trebuie să se facă schimbare!”, ne-a declarat Cristian Matei, candidat PSD la funcția de primar al municipiului Turda.

La ora 11, candidatul ALDE la funcția de primar la Turda, deputatul Mircea Irimie, s-a prezentat la secția de votare de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din cartierul Oprișani, alături de soția sa, Simona Irimie, și cei doi fii, Diana și Flaviu. Au însoțit familia Irimie la secția de votare o serie de membri ai Alianței Liberalilor și Democraților Turda, în frunte cu cei doi co-președinți, Adrian Sărmășan și Ovidiu Micu. La ieșirea de la vot, Mircea Irimie, fost viceprimar în mandatul 2008-2012, a făcut următoarea declarație: „Am votat cu gânduri bune, pentru viitorul municipiului Turda și al copiilor noștri. Am votat cu încredere și cu speranță. Pentru unitate, pentru consens, pentru înțelegere, pentru progres.  Pentru un oraș modern, un oraș european, un oraș în care să existe curățenie, siguranță, confort, locuri de muncă bine plătite și eleganță pentru toată lumea. Arta cultura și sportul să fie acasă, iar pentru toți turiștii care vin la Turda, la Salină, să existe căldură și ospitalitate. Doamne ajută pentru Turda, Doamne ajută pentru turdeni!”, a spus Mircea Irimie, la ieșirea de la vot.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh