20
Sam, Apr
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cristian Matei și echipa sa a învins fără echivoc în alegerile locale din 5 iunie 2016. Aproape 3800 de voturi au fost obținute deThumbnail image candidatul PSD, care a câștigat alegerile de primar la Turda, conform numărătorii paralele efectuate de partidele politice la Turda.

Pe locul al doilea s-a situat merituos și totodată surprinzător candidatul independent Andrei Suciu cel care a obținut peste 3000 de voturi, după numărătoarea a peste 90% dintre secțiile de votare turdene. Andrei Suciu a câștigat alegerile în multe dintre aceste secții de votare, fapt care arată faptul că mulți dintre turdeni continuă preferința anti-partide declanșată în România după dezastrul de la Clubul Colectiv.

O altă surpriză a fost furnizată de clasare celor de la Partidul Mișcarea Populară (PMP), care a obținut un loc 3 în Consiliul local, chiar dacă încă nu se poate avansa numărul de locuri obținute.

PSD a obținut prima poziție ca număr de consilieri locali, urmați de PNL și PMP, în timp ce ALDE s-a clasat pe locul IV în ceea ce privește Consiliul Local. Se întrevede o alianță PSD-ALDE contra PNL-PMP însă abia după ora 10 vom ști cu exactitate componența Consiliului local și vom putea întrevedea alianțele politice posibile, aceasta pentru că rezultatele oficiale ale voturilor vor fi comunicate de Biroul Electoral Județean,  după ora 10 conform unui comunicat remis redacției noastre de către acest for.

O analiză pertinentă a rezultatelor alegerilor locale vă vom putea-o prezenta în cursul acestei zile, după comunicarea rezultatelor oficiale de către Biroul Electoral Județean.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh