16
Ma, Apr
13 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Fostul primar, Tudor Ștefănie, nu dorește o colaborare în plan politic cu Andrei Suciu și Asociația „Turda Nouă”. În cadrul conferinței de presă de la sediul PNL, președintele filialei locale a acestui partid a fost
 întrebat dacă nu ia în calcul o colaborare cu independentul Andrei Suciu și colegii săi din T 9, având în vedere rezultatul de la ultimele alegeri, când Suciu l-a „bătut” la scor pe fostul primar, reprezentantul PNL.Thumbnail image

Amintim că Suciu a a plecat prin demisie din PNL, după ce acest partid a refuzat să îl declare un posibil candidat pentru funcția de primar.

Iată ce a răspuns Ștefănie: „Noi am rămas în opoziţie, cei cinci, PNL astăzi nu iau în discuţie o asemenea variantă pentru că a fost în interiorul partidului şi domnul Suciu şi toţi ceilalţi din T9, au optat pentru a ieşi din politică şi a deveni o societate civilă care să reprezinte un interes politic, dânşii au avut deja o opţiune, pe de altă parte ştiţi foarte bine, la fel de bine ca şi mine, că voturile nu se adună de la un independent cu un partid, opţiunea partidului va trebui să fie în continuare vot politic şi pe oameni politici iar o asemenea asociere ar aduce astăzi, părerea mea, o perturbaţie foarte mare în interiorul partidului şi nu acest lucru ni-l dorim, noi ne dorim să consolidăm partidul şi nu să aducem oameni  care nu se pot adapta la viaţa politică prin simplul fapt că odată au făcut acest lucru nu s-au adaptat şi sau retras din cadrul organizaţiei”, a declarat acesta, după ce a anunțat că, la alegerile din toamnă, va candida la un post în parlament.

Întrebarea care se pune, apropos de „perturbația foarte mare” care s-ar produce în PNL prin revenirea lui Suciu și ai săi, este dacă Tudor Ștefănie se referea la o posibilă răsturnare a sa din poziția de lider al PNL Turda (lucru pe care demisionarii din PNL l-au mai încercat și cu altă ocazie, chiar dacă acest lucru nu a ajuns la opinia publică) sau temerea sa se leagă de faptul că Suciu ar putea fi un candidat cu șanse mai mari pentru accederea  în Parlamentul României.

Oricum, Andrei Suciu ar face o figură frumoasă, cu siguranță, dacă ar candida ca independent la alegerile parlamentare, profitând de actualul val de nemulțumire a populației față de întreg spectrul politic. Așteptăm poziția acestuia referitoare la aceste subiecte.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh