25
Joi, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Fiecare început de an şcolar, deschide uşile unor noi orizonturi ale cunoaşterii. Dincolo de efortul educaţional şi de munca pe care va trebui să o depuneţi pentru obţinerea unor rezultate frumoase, şcoala reprezintă o adevarată oportunitate de evoluţie firească în acord cu dorinţa şi curiozitatea dintotdeauna a oamenilor de a explora noi şi noi domenii, de a cunoaşte, de a cuceri, de a se reinventa în relaţia cu semenii şi cu mediul înconjurator.

 

Dacă este privită aşa, şcoala poate însemna pentru fiecare dintre dumnevoastră, şansa unui destin împlinit şi a unei vieţi trăită în cunoaştere şi adevăr. mircea-irimie-iunie-2015Fiecare pas, fiecare efort, fiecare zi în care veţi învăţa ceva nou, vor zidi temelia omului nou, a personalităţii viitoare. Ceea ce faceţi astăzi, se va reflecta în ceea ce veţi fi mâine!

Este cunoscut faptul că multe dintre instituţiile turdene care astăzi şi-au deschis porţile pentru dumneavostră, ocupă un loc de frunte în învăţământul clujean şi naţional. Prestigiul şi notorietatea acestora, rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele, concursurile şi proiectele naţionale şi internaţionale, la examenele de bacalaureat, se datorează cadrelor didactice de excepţie care cu profesionalism, dăruire şi muncă susţinută, au reuşit să îndrume elevi pe calea cunoaşterii, spre excelenţă, contribuind astfel la creşterea şi perfecţionarea calităţii actului educaţional.

Sunt ferm convins că pe tot parcursul anilor de studiu, veţi beneficia de sprijinul unui parteneriat activ părinte-profesor şi a unui climat optim, pentru desăvârşirea potenţialului creator, pentru dezvoltarea aptitudinilor şi abilităţilor individuale.

Adresez urările mele de sănătate, putere de muncă, bucurii, satisfacţii şi realizări tuturor elevilor, cadrelor didactice şi auxiliare, parinţilor şi bunicilor!

Mult succes!!!

Deputat ALDE de Turda,

Mircea Vicenţiu Irimie

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh