19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

USL repetă greșelile făcute de-a lungul ultimilor ani de componentele sale principale, PSD și PNL. Aroganța ”județului” contra zonei Turda-Câmpia Turzii este continuată, conform tradiției, și la viitoarele alegeri. Se vede clar faptul că partidele care compun Uniunea Social Liberală nu au învățat nimic din ultimele ”bătăi” pe care și le-a luat de la PD-L. De ce ar vota turdenii o listă pe care se găsesc prea puțini de-ai lor.

Alianța politică din opoziție și-a anunțat listele electorale pentru funcțiile de consilier județean, o listă pe care PSD a ”strecurat”, cu chiu cu vai, două nume din zona noastră: președintele organizației de la Turda, Cristian Matei, și fostul președinte de la Câmpia Turzii, Marius Bordea.

PNL continuă demonstrația de forță față de filialele mai mici, permițându-și să  includă un singur nume din zona Turda-Câmpia Turzii. Este vorba de Ioan Deac, de la PNL Câmpia Turzii. Mă încumet să fac un pronostic, deși nu mi-a cerut-o nimeni: așa vor fi și rezultatele obținute la alegerile din iunie, după funcțiile oferite nou, turdenilor și locuitorilor Câmpiei Turzii.

Thumbnail imageRezultatul în alegeri al USL, la Turda și Câmpia Turzii, depinde dacă sus-numiții reprezentanți ai zonei, Cristian Matei, Ioan Deac și Marius Bordea, vor fi trecuți pe un loc eligibil pe listele de candidați. Până în prezent, listele au fost întocmite doar în ordine alfabetică, urmând ca ele să fie definitivate de USL Cluj în zilele următoare, în funcție de negocieri dar și de nivelul contribuției financiare a celor aflați pe liste. Desigur că mai marii acestor partide susțin că listele se fac în funcție de performanța politică a fiecăruia, de implicarea sa în activitatea partidului etc. Rămâne ca dvs să-i credeți pe ei sau pe noi.

Iată listele, așa cum au fost ele date publicității, cu numele candidaților trecute în ordine alfabetică. Candidaţi PSD pentru Consiliul Judeţean: Ioan Bota, Marius Bordea, Dan Canta, Aurelia Cristea, Sebastian Câmpean, Valentin Cuibus, Laura Elena Chiorean, Florin Federiga, Ilarie Ivan, Remus Lăpuşan, Liviu Medrea, Dan Morar, Cristian Matei, Ioan Oleleu, Laurenţiu Oprea, Dorel Pojar, Alin Popovici, Mihaela Rozor și  Marcel Wainblat. Candidaţii ACD pentru Consiliul Judeţean sunt următorii: Sorin Abrudean, Marius Bălaj, Emil Bogdan, Eugen Cecan, Dorel Coldea, Sabin Codarcea, Bogdan Costea, Ioan Deac, Eugen Druţă, Găvrilă Iuga, Valentin Lungu, Mircea Maier, Daniel Mihiş, Marius Mânzat, Marcela Ioana Morcan, Adrian Oros, Ioan Petran, Ligia Pop, Rareş Pop, Dorel Secară, Radu Spotiş, Mihai Szeplekan și Horea Uioreanu.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh