16
Ma, Apr
13 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Partidul aflat la putere și la Câmpia Turzii a pus capăt speculațiilor apărute prin urbe anunțând o nouă candidatură a actualului primar, Ioan Vasinca, la alegerile locale. Tocmai la timp pentru că în jurul candidaturii din partea Partidului Democrat-Liberal începuse să se țeasă o serie de scenarii unele mai fanteziste decât celelalte. Toate alimentate de excluderea viceprimarului Ioan Moldovan din partid.

La anunțarea candidaturii lui Ioan Vasinca au participat, la sediul PD-L Câmpia Turzii, alături de președintele organizației locale a partidului, primarul turdean Tudor Ștefănie, unul din cei mai fideli susținători ai actualului primar din Câmpia Turzii, și viceprimarul municipiului Turda, Mircea Irimie.

Cel care a prezentat candidatura lui Vasinca a fost, așa cum era și firesc, președintele PD-L Câmpia Turzii, Cristian Haiduc. ”Noi, Partidul Democrat-Liberal Câmpia Turzii dorim să întrerupem micul suspans care circula în oraș. Organizația noastră are cinstea de a-l propune pe domnul primar Ioan Vasinca pentru o nouă funcție de primar al municipiului Câmpia Turzii. Este cea mai bună alegere. De fiecare dată am făcut-o cu încredere, dânsul nu ne-a dezamăgit niciodată. Cred că și în următorul mandat va fi același primar, apropiat de oameni, un primar care știe ce are de făcut pentru oraș, un om cinstit care are experiența de a face mult bine pentru localitate” a spus președintele Cristian Haiduc despre candidatul care, dacă va redeveni primar, se va afla la cel de-al treilea mandat în care va ocupa această funcție.

”Este o cinste și o onoare să reprezinți PD-L la astfel de competiții. Nu este ușor deloc, după mine este una dintre cele mai dificile campanii. Mai ales pentru ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Până când a fost convinsă, cred că a fost convinsă populația din România că guvernul Boc a făcut o guvernare bună, a luat măsurile care au fost necesare dar mai ales pentru Câmpia Turzii este o perioadă dificilă. Se prevede o scădere a numărului de locuri de muncă. Noi am încercat să luăm unele măsuri, măcar ”să ungem rana” acolo unde există. Suntem în tratative. Dacă nu vom reuși să anihilăm total numărul celor care vor fi disponibilizați de la Mechel sau să-l micșorăm, măcar săi putem ajuta pentru un nou loc de muncă iar în Câmpia Turzii să nu fie atâta supărare” a precizat Ioan Vasinca. Primarul din Câmpia Turzii și-a mărturisit optimismul pentru rezolvarea problemei dificile a disponibilizărilor anunțate de Mechel precizând că îl are alături pe colegul și prietenul său, Tudor Ștefănie, prim-vicepreședinte al PD-L Cluj, un om cu o mare influență atât la nivel de județ cât și la nivel național.

La rândul său, primarul turdean Tudor Ștefănie a spus: ”Sigur că-mi doresc  la Câmpia Turzii să se continue proiectele care au început. Într-adevăr este o competiție grea dar este o competiție între cei care au vrut să ajute și să sprijine acest combinat și să creeze în continuare posibilități de locuri de muncă. Iar la Câmpia Turzii s-au creat, este un parc industrial, sunt multe activități care s-au creat însă nu cred că vor putea compensa ceea ce Mechel-ul distruge. Dar rog toată populația din Câmpia Turzii de unde a plecat acest dezastru al acestei întreprinderi, pentru că ea a fost privatizată sub o guvernare care nu era a PD-L-ului” a subliniat prim-vicepreședintele organizației  PD-L a județului Cluj.

Cât despre calitățile actualului primar, viitor candidat pentru aceeași funcție la Câmpia Turzii, Ioan Vasinca, Tudor Ștefănie a spus: ”Eu am mare încredere în ceea ce înseamnă Vasinca și echipa pe care o conduce la Primăria Câmpia Turzii că vor face proiecte în continuare și vor fi mai folositori decât oricare contracandidat. Îl cunosc pe Vasinca de zeci de ani, știu că are această capacitate, știu că și-a creat un sistem foarte coerent și solid la nivelul administrației publice locale” a mai precizat colegul și prietenul candidatului anunțat presei.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh