19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

PSD Turda și-a anunţat miercuri, fără prea mare tam-tam, lista de lista de candidaţi pentru funcția de consilier local al municipiului Turda. Pe listă se află echipa propusă de noul candidat de primar din partea PSD și PNL, Cristian Matei, cu care ar urma să lucreze, în cazul unui succes, după alegerile din 10 iunie 2012.

Iată componența listei electorale a PSD, cu precizarea că, la vot, PSD și PNL se vor prezenta pe o listă comună, alcătuită după algoritmul 1 la 1, prima poziție revenind PSD: 1. Matei Cristian 2. Molnar Emil 3. Roş Nicolae 4. Arion Dorina 5. Cojan Robert 6. Sârbu Vasile 7. Soporan Adrian 8. Fărcaş Traian 9. Pârlea Daniela 10. Frânc Cristel 11. Mureşan Felicia 12. Mureşan Aurel 13. Bart Mirela 14. Silip Ovidiu.

Amintim că PSD Turda a fost sursa unui scandal stins din fașă de conducerea județeană, după ce fostul candidat de primar, Radu Stoica, împreună cu fostul consilier local Corneliu Sârbu, au propus o altă listă de consilieri decât cea votată, în mod democratic după cum susține vicepreședintele Emil Molnar, prezentată mai sus. Cei doi au fost excluși imediat din PSD mai ales că pe lista propusă de ei președintele PSD Turda, Cristian Matei, nu apărea. De atunci, nu s-a mai auzit nimic din partea celor doi, ei nu au mai apărut cu declarații în presă, fapt care pare să dea dreptate deciziei luate de la Cluj.

Președintele PSD, Cristian Matei a subliniat că formula juridică găsită pentru participarea la alegerile din 10 iunie 2012 pe liste comune se numește "Alianţa Electorală USL Cluj PSD+PNL" și a fost înregistrată la nivelul Biroului Electoral al judeţului Cluj.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh