19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Partidul România Mare (P.R.M.) anunță realizarea unei alianțe pre-electorale care, se speră, poate fi transformată în fuziune după scrutinul electoral de la parlamentare.

Partidul Poporului Legea Cojocaru (P.P.-L.C.) este formațiunea politică ale cărei idealuri se pare că, mai nou, coincid cu cele ale „românilor mari”. În conferința de presă organizată în 27 septembrie, de la ora 10, la sediul P.R.M. Turda, președintele acestei formațiuni politice , Doru Anca, a anunțat că dacă la Cluj-Napoca P.P.-L.C. nu are reprezentanți, la Turda există un nucleu de adepți ai „variantei Cojocaru”, condusă de ani buni de vajnicul militant pentru dreptate și echitate socială, ing. Ștefan Stana, cu care speră să consolideze poziția P.R.M. în ochii alegătorilor turdeni.

În altă ordine de idei, Anca a declarat că partidul său se află într-un proces de revenire după „căderea” provocată de luptele interne din partid provocate mai ales de Gheorghe Funar. P.R.M. are un partid foarte încărcat în perioada următoare, pe agenda acestei formațiuni politice aflându-se, la 1 octombrie, ședința Consiliului Național PRM împreună cu Consiliul Național al P.P.-L.C.

Uniunea pentru România, cum se numește formațiunea rezultată din alianța pre-electorală decisă la nivel național dintre cele două partide, are soluții, susține președintele Doru Anca, pentru întoarcerea acasă a românilor care muncesc în străinătate.

Doctorul în economie, Constantin Cojocaru, este cel care a propus în urmă cu mai mulți ani Constituția Poporului, cunoscută și sub numele de „varianta Cojocaru”, document ce conține idei și măsuri pentru relansarea economico-socială a României, despre care pot fi găsite amănunte aici: http://www.variantacojocaru.ro/

 

„Până acum Constituția Poporului nu a putut intra în procesul legislativ întrucât P.P.-L.C. nu a intrat niciodată în Parlament. Prin alianța cu P.R.M. se încearcă accederea în Parlament și aducerea în discuție a acestui document”, a mai precizat Doru Anca.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh