24
Mie, Apr
6 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail image

Un comunicat de presă primit din partea candidatului USL la funcția de primar al municipiului Turda, Cristian Matei, care s-a clasat pe locul secund la ultimele alegeri adresează mulțumiri electoratului: ”Ţin să adresez mulţumiri, pe această cale, alegătorilor turdeni, atât celor care m-au votat sau au votat listele de candidaţi ale Uniunii Social-Liberale Cluj PSD+PNL cât şi celor care au optat pentru alţi candidaţi, respectiv formaţiuni politice.

Competiţia electorală este o importantă verigă a procesului democratic, însă, odată alegerile încheiate şi rezultatele parafate, trebuie ca toţi cei care, prin voinţa electoratului, am dobândit calitatea de aleşi, să depunem eforturi pentru a contribui la dezvoltarea Turzii şi la asigurarea unei vieţi mai bune pentru concetăţenii noştri. Vă asigur că reprezentanţii USL îşi vor canaliza energia pentru îndeplinirea acestui deziderat, în virtutea căruia am candidat la alegerile locale din 10 iunie 2012” se arată în mesajul semnat Cristian Matei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh