18
Joi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Începând de astăzi, 16 noiembrie 2016, și până în data de 2 decembrie 2016, PNL Turda va derula proiectul caritabil ”Donează un produs”, cu scopul colectării de alimente destinate familiilor a căror masă de sărbători ar fi mai puțin îmbelșugată fără ajutorul fiecăruia dintre noi.

În cadrul campaniei pot fi donate produse alimentare neperisabile și preambalate, aflate în termen de garanție, precum: ulei, făină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve, dulciuri etc.

Cetățenii care doresc să se implice în campania noastră pot să doneze produsele la sediul PNL Turda, de pe strada Republicii, nr. 38 (zona centrală a municipiului), de luni până sâmbătă, între orele 10:00-15:00.

Alimentele colectate vor fi donate beneficiarilor în data de 5 decembrie 2016.

 

PNL Turda va menține pe toată durata campaniei caritabile o evidență clară și transparentă a tuturor donațiilor primite și distribuite, care va putea fi consultată la cerere.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh