16
Ma, Apr
13 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ALDE Cluj se prezintă la aceste alegeri cu doi candidați care au făcut carieră în profesiile lor. Cei doi au fost prezenți la Turda, la invitația co-președinților ALDE, Adrian Sărmășan și Ovidiu Micu. Primul care a vorbit despre înfăptuirile acestei formațiuni politice a fost deputatul Mircea Irimie, cel care la aceste alegeri parlamentare a ales să nu mai candideze.

„Am scăzut TVA, impozitele au scăzut iar pensiile și salariile au crescut. Ca urmare a acestei relaxări fiscale, PIB-ul a crescut în România, an de an. Față de guvernul actual nu am decât critici: a blocat, a înghețat, a stopat.
România, din păcate, de când guvernul tehnocrat conduce, stagnează. Acest guvern, domnul Cioloș și domnul Iohannis, că este guvernul dânsului, a blocat o seamă de legi, așteptate cu ochii în lacrimi de români. ALDE vine în fața electoratului numai cu realizări, iar oferta noastră electorală este bazată pe „Proiectul celor 100 de miliarde de euro”. Trebuie să facem investiții, investițiile vor crea locuri de muncă bine plătite, iar economia va crește. Suntem singura țară dintre cele 28 ale Uniunii Europene care nu ne exploatăm resursele”
, a prezentat Irimie, „veloce, veloce”, cum îi este stilul, poziția de pe care a plecat ALDE în actuala campanie electorală, prezentând și oaspeții: „Am deschis listele, atât la Senat cât și la Camera Deputaților, cu cei mai competitivi. De aceea, pe locul 1 la Camera Deputaților este doamna Steluța Cătăniciu, iar la Senat, domnul Radu Silaghi Dumitrescu”.

Radu Silaghi Dumitrescu, așa cum s-a prezentat el însuși, după patru ani la universități americane și doi în Marea Britanie, vrea să aducă unele schimbări în domeniul educației și cercetării, două domenii la care se pricepe foarte bine.

Steluța Cătănicu, așa cum o cunoaștem, s-a dovedit extrem de coerentă în idei, tranșantă și bine pregătită. A răspuns tuturor întrebărilor ziariștilor iar l-a finalul conferinței de presă s-a „aprins” la adresa PSD Cluj și a primarului Matei, pentru nerespectarea de către aceștia a protocolului semnat cu ALDE în urma alegerilor din iunie.

 

Guvernul tehnocrat nu a făcut altceva decât să țină România în loc. Suntem singurul partid care nu a votat acest guvern, de așa-ziși tehnocrați, care de fapt sunt doar apolitici. Călin Popescu Tăriceanu a dublat salariile și pensiile, în perioada cât a fost prim-ministru. Suntem datori românilor cu legi de maximă importanță, cum ar fi „Legea răspunderii magistraților” și „Legea salarizării”. Sperăm la aceste alegeri să obținem un mandat de deputat și, la redistribuire, un mandat de senator pentru Cluj”, și-a exprimat speranța Steluța Cătăniciu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh