20
Sam, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Fostul primar, Tudor Ștefănie, duce o campanie disperată, prin diverse postări și fluturași plini cu minciuni.

De altfel, el nici nu și le asumă, nepublicându-le pe pagina sa de facebook, ci pur și simplu le aruncă pe rețeaua de socializare, sponsorizate – adică plătite – ca și cum sunt adevărate.

Iată ce susține Tudor Ștefănie, pe la spate, pe Facebook, nu pe canalele oficiale, că acolo știe că ar fi demontate toate fariseismele sale de presă sau de către orice cetățean în cunoștință de cauză: „Tudor Ștefănie a reușit să coalizele 12 localități și peste 100.000 locuitori pentru înființarea Comunității Urbane Arieș. Prin acest proiect s-au adus investiții de zeci de milioane de lei în canalizare ai aducțiuni de apă.
În 25 martie 2016 s-a decis în ședința AVA, reducerea cotei de facturare a apei uzate evacuate. Astazi, acest lucru este o realitate.”

Minciuni… Nu le-a coalizat el, iar investițiile de zeci de milioane de euro au fost făcute prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieșului”, nu prin Comunitatea Urbană Arieș, care este doar o structură în care numea ca directori și în alte funcții pe cei care i-au făcut, de-a lungul vremii anumite servicii. Deci, să fie clar, tot pasul I al finanțării pe apă-canal s-a făcut prin AVA, nu prin CUA. Cel care îi scrie lui Ștefănie prostiile acestea pe internet ori e habarnist ori inventează cu bună știință, în scop electoral. Dar turdeanul nu e tâmpit, și ne mai are și pe noi.

A doua parte a finanțării a fost asumată de actualul primar Cristian Matei, deci despre ce vorbim?

Cât despre reducerea cotei de facturare a serviciului de canal, aceasta a fost aprobată abia luni, 29 noiembrie, de către AGA AVA. Vezi aici dovada: http://turdainfo.ro/index.php/mai-multe/administratie/9825-reducerea-cotei-de-facturare-a-apei-uzate-de-la-100-la-80-a-fost-aprobata-in-cadrul-sedintei-de-astazi-a-asociatiei-de-dezvoltare-intercomunitara-apa-vaii-ariesului.

Ștefănie nu are niciun merit, mai ales că, în primăvară, a promovat hotărâri de Consiliu local ilegale și imposibile, legale de apa meteorică, nu de canal. Apa meteorică se plătește în continuare, cota de canal a fost redusă la inițiativa fostului director al CAA, Cristian Matei, care a propus acest lucru la începutul acestui an.

 

Dar ce să te aștepți de la cineva care spune, tot pe pagina sa de Facebook că Turda are zeci de kilometri de străzi asfaltate, sute de mii de metri pătrați de parcări etc., când el a fost schimbat de popor din funția de primar tocmai pentru cum arată acest oraș. Sau unul care susține că va lungi pista aeroportului din Cluj ca de aici să plece zboruri transatlantice? Ha  ha ha......

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh