04
Sam, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Luna Curățeniei continuă la Turda. După ce în primele 6 zile a campaniei au fost desființate cele 22 de rampe de gunoi neautorizate anunțate inițial, cei care se ocupă de această acțiune din partea Primăriei Turda și serviciilor subordonate au atacat alte zone, semnalate de cetățeni direct la primărie sau prin intermediul mass media ori rețelelor de socializare. De „Ziua Femeii” s-au mai desființat două mari grămezi de gunoi, lângă podul de pe strada Nicolae Iorga și undeva între străzile Traian și G-ral Dragalina.

Primarul Cristian Matei s-a declarat mulțumit de modul în care cetățenii semnalează alte și alte locații unde cei care nu plătesc salubritatea, neavând contract cu SC Prival Ecologic Servis, aruncă deșeurile menajere. „Am desfășurat astăzi o nouă acțiune de desființare a rampelor clandestine, în două dintre locațiile identificate și comunicate Primăriei de către cetățeni: pe str. Nicolae Iorga și pe spațiul verde dintre străzile Dragalina și Traian. Cele 22 de puncte pe care noi le-am identificat și le-am făcut publice în cursul săptămânii trecute au fost deja curățate în intervalul 1-6 martie. Astfel, în perioada imediat următoare, ne vom axa cu prioritate pe lista suplimentară transmisă de către cetățeni. Vă mulțumesc pe această cale pentru implicare!”, a declarat primarul Cristian Matei, în timp ce supraveghea derularea acțiunii de salubrizare.

 

„Problema este că nu s-a făcut nimic în acest domeniu de ani buni, rampele acestea nu au apărut de ieri, sau doar anul trecut. De aici vine dificultatea pentru cei care trebuie să salubrizeze suprafețe foarte mari din tot orașul. Ne-au fost semnalate alte 15-20 de locații de către cetățeni. O să le desființăm și pe acelea și o să le supraveghem. Dar fac apel, în continuare, la toți turdenii, să ne ajute să menținem orașul nostru curat, să ne anunțe imediat ce văd pe cineva că aruncă gunoi în locuri nepermise. Nu cer altceva decât să ne exercităm fiecare spiritul civic ce trebuie să ne unească în comunitatea turdeană”, a făcut apel, în continuare, edilul-șef la cetățeni.

 

Vezi foto: http://turdainfo.ro/index.php/turda-96332/10406-curatenie-la-turda-8-martie-2017

Vezi video: http://ariestv.ro/index.php/arhiva-video/evenimente/item/555-salubrizare-str-nicolae-iorga.html

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh