02
Joi, Mai
2 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Naţionale, dl. Ionel Florian Lixandru, vicepreşedinte al Comisiei naţionale de organizare a Olimpiadei Internaţionale de Matematică (IMO) 2018, preşedintele Societăţii de Ştiinţe Matematice din România, dl. Radu Gologan, preşedintele Comitetului Ştiinţific, dl. Daniel Grigorescu, inspector general de matematică din cadrul MEN, au avut, joi, o întâlnire de lucru cu conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj şi echipa ISJ de organizare a IMO 2018, la sediul din Cluj-Napoca al instituţiei.

Tema discuţiei dintre oficialii MEN şi conducerea ISJ Cluj a constituit-o stadiul pregătirilor pentru Olimpiada Internaţională de Matematică, eveniment care va fi găzduit de Cluj-Napoca în perioada 3 – 14 iulie 2018. „Suntem în grafic cu organizarea IMO 2018. Ne bucurăm că reprezentanţii MEN se interesează de pregătirile pemtru Olimpiada Internaţională de Matematică de la Cluj-Napoca în calitate de principali organizatori”, a declarat inspectorul şcolar general, dl. Valentin Cuibus.

Peste trei săptămâni urmează să aibă loc o nouă şedinţă a Comitetului de organizare al IMO 2018.

 

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh