20
Lun, Mai
9 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vremea rea a afectat și multe zone ale Câmpiei Turzii. Vântul puternic a smuls mai multe acoperișuri, inclusiv de pe blocuri, iar cantitatea enormă de apă căzută în timp scurt a făcut ca unele străzi să fie copac smuls din radacinainundate. 

Primarul Dorin Lojigan declară: „Codul portocaliu de averse și vijelie și-a lăsat amprenta si asupra orașului nostru. Acoperis luat de vânt, hidoizolatii căzute la pământ, pomi dezrădăcinați si rupți, străzi inundate si multe alte pagube materiale. Echipele de la Domeniul Public și Compania de Salubritate acționează și acum pentru remedierea celor constatate în teren. Multumesc Poliției locale pentru implicare”, a transmis edilul-șef.

 

Despre avertismentul de vreme rea am scris aici, vezi cât mai durează: https://turdainfo.ro/index.php/ionel3/15767-nou-cod-galben-de-instabilitate-atmosferica-accentuata

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh