04
Sam, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Am plecat la drum în 6 mai 2021, cu dorința de a putea realiza cel puțin 50 de cutiuțe zâmbitoare. În acel moment, eram ca și un copil care a văzut o ciocolată, o doream, dar...nu aveam suficienți bani să o cumpăr. :). Clar, aveam nevoie de ajutor.ipv Și pentru că împreună e întotdeauna mai ușor, am apelat la bunăvoința părinților, cadrelor didactice și prietenilor să ne mobilizam și să reușim să ne îndeplinim scopul, acela de a aduce zâmbete. În 16 mai 2021, am ajuns la finalul drumului și vreau să vă spun așa: MII de mulțumiri, vouă, celor care ați donat și v-ați implicat în această campanie. Cu ajutorul vostru, părinți/cadre didactice și ONG-uri reușim să înveselim 1 Iunie și să aducem Zâmbetul pe chipurile unor copii minunați. Chiar dacă acel zâmbet este pentru o perioadă scurtă de timp...ei nu vor uita ajutorul din partea voastră.

Obiectivul nostru a fost să găsim modalitatea de a face măcar 50 de copii fericiți, dar cu ajutorul vostru reușim să bucurăm 80! Împreună se poate!

Au fost de ajutor și s-au implicat financiar, donând pentru Zâmbetul din cutiuță, ediția a IX-a, părinții de la grădinițele Poiana cu Castani (2690 lei), Dr. I. Rațiu (2344 lei), Sf. Maria (1103 lei), Prichindelul Isteț (368 lei), Căsuța Piticilor (1470 lei), colectivul clasei a IV-a C de la Școala A. Iancu, Asociația ProfEdu București, Activ pentru Tine, Banca pentru Alimente Cluj și  fam. Florescu, Szalay, Sas, Feurdean, Zacaciurin, Deac, Moldovan, Damian, Moise.

Fii alături de noi și la urmatoarele campanii umanitare. De 10 ani, alături de voi, cei care ne susțineți, orice campanie are un final fericit!

Dacă ai un necaz sau ești supărat - mergi la oamenii cu nevoi. Vei fi surprins de reacția, bunătatea și vorbele lor. 

Mulţumim şi presei locale care este alături de noi de fiecare dată prin publicarea imaginilor pe site-urile de mediatizare pe care le coordonează, făcând posibilă transmiterea informaţiilor noastre şi către alte persoane.

 

Asociația Împreună pentru Voi.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh