03
Vi, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Clu, prezidat de Alin Păunel TIșe, anunță că a demarat pe drumul județean 107L Turda – Petreștii de Jos lucrări de întreținere ce urmăresc îmbunătățirea calității drumului și a condițiilor de circulație.petrestii de jos

Acestea vizează un sector în lungime de aproximativ 3 kilometri, de la km 2+320 la km 5+100, urmând ca pe un tronson în lungime de 1,5 kilometri să fie realizate și lucrări de asfaltare.

Păunel Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, transmite: „Importanța lucrărilor e dată de faptul că acest sector asigură un acces rapid și facil între municipiul Turda și zona turistică Cheile Turzii, pe direcția Săndulești, precum și pe direcția lacurilor de pescuit din localitatea Ciurila”. 

Sunt prevăzute, astfel, lucrări constând în frezarea zonelor afectate, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, prelungirea de podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului și așternerea de covor asfaltic.

În această fază se execută lucrări constând în frezarea zonelor afectate și alte operațiuni pregătitoare în vederea asigurării frontului de lucru.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh