04
Sam, Mai
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

ziua drapelului

Drapelul neamului, simbolul unității dar și al solidarității, oriunde l-am vedea, oricât de departe am fi de casă, acest simbol neprețuit și drag, ne aduce mai aproape unii de ceilalți, unește oameni și inimi deopotrivă.
Tricolorul este o parte din sufletul meu și din sufletul fiecărui român, oriunde s-ar afla, un simbol sfânt care ne unește pe toți, într-o singură țară, sub un singur drapel!
Datorită încărcăturii istorice pe care o poartă acest simbol, dar și a celor care au transmis mai departe tradițiile și obiceiurile poporului nostru, precum și celor care au contribuit la realizările României, drapelul național a fost înălțat de foarte multe ori, în toate colțurile lumii.
Dragii mei, oriunde ne-am afla, trebuie să cinstim drapelul țării, iar culorile lui să trezească în sufletul nostru acel fior de mândrie și să ne amintească că România este acasă. Cu bune, cu rele este țara noastră și datoria noastră este să o cinstim și să facem tot ce ne stă în putință pentru un viitor mai bun, pentru că schimbarea începe cu fiecare dintre noi.
La mulți ani, Tricolor! La mulți ani, România noastră!
 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh